Kristen Wiig:

Nå avslører hun endelig tvillingenes navn

Ble mamma for første gang i fjor.

BRUKTE SURROGAT: Kristen Wiig og ektemannen Avi Rothman slet lenge med å få barn. Foto: Eric Charbonneau / REX
BRUKTE SURROGAT: Kristen Wiig og ektemannen Avi Rothman slet lenge med å få barn. Foto: Eric Charbonneau / REX Vis mer
Publisert

Skuespilleren Kristen Wiig (47), kjent fra filmer som «Knocked Up» og «Bridesmaids», har hatt et par travle år privat.

I august 2019 kom først nyheten om at hun og kjæresten Avi Rothman, hadde forlovet seg i hemmelighet, og et knapt år etter ble de også foreldre - til tvillinger.

Fødselen ble først bekreftet av den mediesky stjernen tidligere denne måneden, og da røpte hun samtidig at hun og Avi Rothman hadde giftet seg.

Brukte surrogatmor

Det var i et intervju på «The Howard Stern Show» at «Saturday Night Life»-profilen lettet på sløret om hvordan hun navigerer rollen som førstegangsmor i den pågående pandemien.

VELDIG INTENST: Cenigiz Al og kjæresten Maiken ble foreldre til en liten i oktober i fjor. Vis mer

- Foruten det faktum at vi er der vi er, så er det vanskelig å ikke føle på all dritten som skjer. Jeg er heldig som har disse to barna og ektemannen min. De gjør alt bedre. Det har forandret livet mitt, innrømmet hun, ifølge US Weekly.

Tvillingene kom til verden ved hjelp av surrogati i fjor vår, noe som gjorde det lettere for Wiig å holde svangerskapet hemmelig lenge.

- Vi prøvde å holde prosessen privat så lenge som mulig fordi det er en veldig privat ting. Dessverre ble vi avbildet med dem, og så ble det kjent, forklarte hun til InStyle i august i fjor.

«En spesiell takk til»

Nå avslører 47-åringen navnet på tvillingene. Også dette blir kjent på en diskret måte.

Skuespilleren er for tiden aktuell med komedien «Barb and Star Go to Vista Del Mar» og det er i filmens rulletekst - under seksjonen «En spesiell takk til» - at Wiig avslører barnas navn.

Her har hun nemlig listet opp ektemannen Avi, samt tvillingene Luna & Shiloh, skriver E! News. Dette kan også tyde på at begge barna er jenter.

MANGE SPØR: Hvordan var det å ha sex eter fødsel, er et av spørsmål «Farmen»-deltaker Stine Næss-Hartmann får fra sine følgere på Instagram. Video: Stine Næss-Hartmann. Vis mer

I intervjuet med In Style i fjor sommer åpnet også filmstjernen seg opp om morsrollen - og den lange og vanskelige veien for å bli mamma.

- Det er mye arbeid med to babyer på ni måneder. Men de vokser og jeg gleder meg til å se dem hver eneste morgen, delte hun, og fortalte samtidig at hun og ektemannen også hadde prøvd andre muligheter før surrogati.

- Til tross for at jeg er en svært privat person og at dette er veldig delikat, så hjalp det meg å lese om andre kvinner som gikk gjennom det samme som meg. Og å snakke med andre som har prøvd å bli gravid med prøverørsbefruktning.

Wiig påpekte videre at det kan være en utrolig isolerende opplevelse.

- Derfor prøver jeg å finne rom hvor jeg kan være privat, men samtidig være til stede for andre som går gjennom det samme, forklarte hun til magasinet.

LES OGSÅ: I terapi med forloveden og ekskona

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer