Gwyneth Paltrow:

Nå avslører hun endelig detaljer rundt bryllupet

Overrasket med å poste nesten 50 bilder fra den store dagen på nettet.

LYKKELIG GIFT: Det finnes få bilder av Gwyneth og Brad sammen i offisielle sammenhenger, men de poster av og til søte bilder på sosiale medier. Foto: Instagram
LYKKELIG GIFT: Det finnes få bilder av Gwyneth og Brad sammen i offisielle sammenhenger, men de poster av og til søte bilder på sosiale medier. Foto: Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For en måned siden ga Gwyneth Paltrow (46) og Brad Falchuk (47) hverandre sine ja i en intim seremoni i sin egen hage i Hamptons i New York.

Bryllupet stod lørdag 29. september med 70 av deres nærmeste venner og familie som vitne.

Selv om fotografer sikret seg bilder av celebre gjester som Robert Downey Jr. (53), Cameron Diaz (46) og Steven Spielberg (71), samt oversiktsbilder fra selve område hvor festen ble holdt, var det få andre detaljer rundt bryllupet som kom ut.

Men nå deler nygifte Gwyneth selv en rekke hemmeligheter fra den store dagen.

Fredag postet Hollywood-stjernen et bilde av seg selv og Brad, like etter at de hadde blitt mann og kone, på Instagram med følgende beskjed til sine nesten fem millioner følgere:

- Det tok meg litt tid å samle alt, men til dere som har spurt, her er endelig et lite innblikk fra den beste dagen i livet vårt, skriver hun sammen med en link til sin egen hjemmeside hvor hun har postet nesten 50 bilder fra bryllupet.

Døtrene var brudepiker

Oscar-vinneren giftet seg i en nydelig brudekjole i blonder fra Valentino, og The Attacca Quartet spilte under selve seremonien.

Paltrows barn, Apple (14) og Moses (12), som hun har fra ekteskapet med «Coldplay»-vokalisten Chris Martin (41), samt Falchuks barn Isabella og Brody, var selvsagt også til stede. Apple og Isabella fungerte blant annet som brudepiker og var iført matchende stroppeløse kjoler fra Monique Lhuillier, ifølge bildetekstene på Goops hjemmeside.

Robert Downey Jr., som Paltrow har kjent helt siden de spilte mot hverandre i «Iron Man» i 2008, holdt en morsom tale, før bruden skiftet til en kort Stella McCartney jumpsuit slik at hun lettere kunne danse i ut i de sene nattetimer.

Fotografene Lynsey Addario og John Dolan fanget alle de magiske øyeblikkene, som blant annet da Paltrow gjorde seg klar sammen med sin berømte venninne Cameron Diaz og gjestene som koser seg under den romantiske middagen.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Etter at ekteskapet til Chris Martin tok slutt i 2014, var Gwyneth usikker på om hun noen gang ville gifte seg igjen.

- Jeg synes ekteskap er en utrolig vakker, nobel og verdig institusjon, jakt og streben. For jeg mener ikke at man bare gifter seg og så slutter det der; Jeg mener at dette er begynnelsen. Man oppretter denne tredje enheten som man må gi næring og ta vare på.

- I en periode tenkte jeg at jeg aldri kom til å gifte meg igjen. Jeg har barna mine, så hva er poenget? Men så møtte jeg denne fantastiske mannen og jeg innså at denne personen er det verdt å forplikte seg til på denne måten, fortalte hun til Marie Claire U.K da hun kom tilbake fra bryllupsreisen i Europa i oktober.

Her er et bilde av Gwyneth, Brad og de fire barna:

Føler seg heldig

Paret begynte å date høsten 2014 og forlovet seg i november i fjor. Nå gleder tobarnsmoren seg over livet som nygift.

- Det er fantastisk. Jeg føler meg så heldig og jeg er utrolig takknemlig. Det er annerledes å være midt i 40-årene når man gifter seg igjen. Da tar man med seg all erfaring, smerte, glede, lidelse, ja alt. Det er faktisk utrolig hjertelig. Jeg føler meg veldig optimistisk, fortalte Gwyneth nylig til Glamour U.K.

To dager før bryllupet stod, fylte «Seven»-stjernen 46 år, og i den anledning postet Brad Falchuk en hyllest til sin kommende kone med disse velvalgte ordene:

LES OGSÅ: Har hun en aldri så liten midtlivskrise?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer