Selena Gomez:

Nå avslører hun drømmemannen

- Jeg håper at den som gjør det faktisk er interessert i meg, og ikke navnet mitt.

ÅPEN FOR Å FINNE KJÆRLIGHETEN: Disney-stjernen Selena Gomez avslører hvilke krav hun har til en potensiell kjæreste. Foto: NTB Scanpix
ÅPEN FOR Å FINNE KJÆRLIGHETEN: Disney-stjernen Selena Gomez avslører hvilke krav hun har til en potensiell kjæreste. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

At Disney-stjernen Selena Gomez (27) har hatt et turbulent kjærlighetsliv er ikke akkurat ukjent for tabloidpressen.

Det hele startet med et pang i 2011 da hun og popstjernen Justin Bieber (25) fant tonen. Forholdet skulle imidlertid vise seg og bli et komplisert av-og-på forhold i flere år før de gikk hver til sitt.

I etterkant har 27-åringen vært koblet til en rekke kjente stjerner. Blant dem The Weeknd (29), One Direction-stjernen Niall Horan (26), Anton Zaslavski (30) bedre kjent under DJ-navnet Zedd, artist Charlie Puth (28) og ikke minst Hollywood-stjernen Orlando Bloom (42).

Vis mer

Har sine krav

For tiden er hun singel, men som de fleste andre har hun sine krav til den ideelle mannen i sitt liv. Det avslører hun under et intervju med U.K`s Capital FM, ifølge US Weekly.

- Jeg elsker morsom. Jeg liker ikke arrogant, sier stjernen.

Gomez forteller videre at hun ønsker seg en leken, eventyrlysten og kul mann med bena godt plantet på jorden, og legger til at hun ikke er interessert i en som ønsker å vise seg frem.

Da hun får spørsmål om hvordan hun vanligvis møter menn, innrømmer 27-åringen at hun er en stor fan av å møtes i grupper fordi det får henne til å føle seg komfortabel.

Vis mer

Under intervjuet avslører Gomez også hvordan man bør gå frem hvis man ønsker å kapre hjertet hennes. Hun forteller at hun liker å bli kontaktet på en naturlig måte, og at hun søker noen som er interessert i henne som person, og ikke i berømmelsen.

- Jeg håper at den som gjør det faktisk er interessert i meg, og ikke navnet mitt. Så det er ganske vanskelig, men det er vanligvis den beste måten, forteller Gomez og legger til:

- Jeg føler at jeg i løpet av de første fem sekundene kan se om jeg møter noen som bare vil ha én ting, og når det er en god gruppe gutter som er kule.

Tok et oppgjør med romanseryktene

Intervjuet kommer bare noen måneder etter at Gomez måtte ta et oppgjør med romanseryktene om ekskjæresten Samuel Krost.

De to ble nemlig observert ute på en middag sammen i New York i slutten av oktober og ryktene om at de hadde funnet tilbake til hverandre spredde seg som ild i tørt gress. I et innlegg på Instagrams historiefunksjon kunne 27-åringen avsløre overfor følgerne sine at møtet med Krost var alt annet enn romantisk.

ESKER: Samuel og Selena var sammen i en periode i 2015. I oktober skulle ryktebørsen ha det til at de var sammen igjen. Foto: NTB scanpix
ESKER: Samuel og Selena var sammen i en periode i 2015. I oktober skulle ryktebørsen ha det til at de var sammen igjen. Foto: NTB scanpix Vis mer

«Jeg dater ingen akkurat nå. Jeg har vært singel i to år. Jeg følger Guds timing, ikke min egen», skrev hun til fansen, etter at blant andre Daily Mail slo opp en sak om romansespekulasjoner.

Dette var imidlertid heller ikke første gang det har florert rykter om at Gomez og Krost skal ha funnet tilbake til hverandre. De ble fotografert sammen i 2016 på ferie, og noen uker senere var de på kjendisklubben 1 Oak i Los Angeles.

I august samme år la han ut følgende beskjed på Instagram, angående ekskjæresten:

«Selena er en real jente med et ekte hjerte og ekte følelser. Alle dere overflatiske mennesker der ute som er misfornøyde med kjærlighetslivene deres- forstå at kjærlighet er ekte. Selv om Selena og jeg har gått ned forskjellige stier nå, vet jeg at kjærlighet finnes. Jeg elsker deg, Sel», skrev han på Instagram da.

Meldingen ble imidlertid fort slettet.

LES OGSÅ: Slettet bilde av eksen etter kjeft

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer