ADOPTERTE EN SØNN: Sandra Bullock har holdt hemmeligheten siden januar. Foto: All Over Press
ADOPTERTE EN SØNN: Sandra Bullock har holdt hemmeligheten siden januar. Foto: All Over Press Vis mer

Nå avslører hun den hemmelige adopsjonen

Skuespillerinnen har en tre måneder gammel sønn, og nå skiller hun seg.

Publisert
SEHER.NO:  Hittil i år har Sandra Bullock (45) opplevd livet på sitt beste og verste, fra å vinne sin første Oscar til å se sitt ekteskap med Jesse James (50) falle i stykker. Men hele tiden har hun holdt en gledelig hemmelighet - hans navn er Louis, og han er hennes tre måneder gamle sønn.

«The Proposal»-stjernen og Jesse James satte i gang adopsjonsprosessen for fire år siden, og i januar kunne de endelig ta med seg sin nyfødte sønn Louis Bardo Bullock, som ble født i New Orleans, hjem.

- Louis er bare helt perfekt, det er den eneste måten jeg kan beskrive ham på. Det føles som om han alltid har vært en del av våre liv, sier Bullock til People Magazine. 
                                                                  
Planen var å holde adopsjonen hemmelig til etter «Oscar»-gallaen.

De gledelige nyheten om at skuespilleren har fått en liten sønn, kommer samtidig som Bullock bekrefter at hun skal skilles fra sin tidligere ektemann Jesse James. 

- Hun har vært gjennom en av de verste offentlige og hjerteskjærende utroskapsskandalene man kan forestille seg, og hun har opplevd alt fra sjokk til sorg og utrolig sinne og latterliggjøring, sa en kilde ifølge Female First.

Hun adopterer nå Luis som en enestående foresatt. Sandra blir med andre ord alenemor, med full omsorgsrett for barnet.


«Oscar»-vinneren brøt med James i mars, etter den tatoverte modellen Michelle MCGee stod frem og avslørte at hun hadde hatt en 11 måneder lang affære med TV-mekanikeren.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: - Sandra delte mannen med fire andre damer
Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer