Nicole «Snooki» Polizzi:

Nå avslører hun babynavnet

Til sommeren blir tv-stjernen mamma igjen.

SNART TREBARNSMOR: I juni venter Snooki sønn nummer to. Foto: NTB Scanpix
SNART TREBARNSMOR: I juni venter Snooki sønn nummer to. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I dag lever Nicole «Snooki» Polizzi (31), som ble kjent for sine ville guttehistorier, harde festing og arrestasjoner gjennom realityserien «Jersey Shore», et rolig familieliv.

Sammen med ektemannen Jionni LaValle (31), som hun giftet seg for fire år siden, har hun sønnen Lorenzo (6) og datteren Giovanna (4). Og i høst avslørte TV-profilen at hun venter sitt tredje barn.

Det var i slutten av november, da den årlige høytidsdagen Thanksgiving feires i USA og Canada, at Snooki valgte å annonsere graviditeten til sine over 12 millioner Instgram-følgere.

- Dette er jeg er takknemlig for under årets Thanksgiving, skrev hun på profilen sammen med et bilde av sine to barn som viste frem et sonogram.

I desember avslørte 31-åringen at babyen i magen er en liten gutt, og i helgen hintet hun også om at hennes ufødte sønn allerede har fått navnet Angelo.

Også denne gangen tok realitystjernen til sosiale medier.

På et bilde hvor Snooki poserer inne på badet mens datteren kysser babymagen, har hun skrevet «Stor mamma», som tekst, etterfulgt av emneknaggene #SnartKlar og #Angelo.

Kort tid etter delte en rekke av følgerne hennes sine meninger om guttenavnet.

- Min eldste sønn heter Angelo. Det er et fint og sterkt navn, mener en bruker.

- Omg. Jeg elsker navnet hvis det er Angelo! skriver en annen.

- Et utrolig nydelig navn. Min nummer to heter også Angelo.

- Er dette gutteversjonen av Angelina? undres det.

- Da er vi i alle fall to stykker som skal kalle sønnen vår Angelo i 2019.

- Skal han hete Angelo?? spør enda en.

- Delte bilder av gaver med babynavnet

Snooki er syv måneder på vei i svangerskapet, og har termin en gang i juni, melder People.

Nettstedet skriver også at den vordende moren overrasket fansen med å avsløre navnet på sin ufødte sønn torsdag sist uke.

I en Instagram-post, som nå er fjernet, takket Polizzi venninnen og «Jersey Shore»-kollega, Deena Cortese (32), for flere gaver inkludert et babyteppe og en sparegris som hadde navnet «Angelo» skrevet på seg.

- Se hva Deena ga meg! Så nå vet dere hva babynavnet er. Han skal hete Angelo, bekreftet hun, ifølge People, som også deler bilder av gavene.

Saken fortsetter nedenfor.

Var nervøs for å bli mamma

Polizzi, som ble født i Chile og adoptert bort til et amerikansk ektepar som spedbarn, ble gravid for første gang da hun var 24 år gammel. Den gangen bodde hun og LaValle i kjellerleiligheten til hans mor.

- Jeg var super nervøs for det var mitt første barn. Jeg visste at Jionni var mannen i mitt liv, men jeg ville gifte meg først og så være sammen et år før vi ble foreldre, fortalte hun til Good Morning America tidligere denne måneden.

- Jeg tror det var umodenheten min som gjorde meg nervøs. Og så, da jeg fikk Lorenzo, visste jeg bare hva jeg skulle gjøre. I dag ville jeg fortalt meg selv at jeg ikke skulle være så nervøs og slutte å stresse for alt kommer til å gå bra.

LES OGSÅ: - Hailey er usikker på fremtiden med Justin

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer