Ashley Graham:

Nå avslører hun babyens navn

Og detaljer fra fødselen.

TO BLE TRE: Sist måned fikk Ashley Graham og Justin Ervin en sønn. Her er de sammen under Vanity Fairs Oscar-fest i februar 2018. Foto: NTB Scanpix
TO BLE TRE: Sist måned fikk Ashley Graham og Justin Ervin en sønn. Her er de sammen under Vanity Fairs Oscar-fest i februar 2018. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For to uker siden ble Ashley Graham (32) og ektemannen Justin Ervin (31) foreldre for første gang.

Den 18. januar, to dager før termin, fødte nemlig modellen en liten gutt. Det avslørte hun selv på sin historefunksjon på Instagram.

- Takk for all kjærlighet og støtte gjennom denne fantastiske tiden, stod det i innlegget.

Fikk fire navn

Mandag denne uken delte den stolte mammaen også det aller første bildet av sin lille hjerteknuser. Men det var riktignok bare hånden hans hun viste frem til sine ti millioner følgere - i første omgang.

- Å møte sønnen vår fylte hjertene våre, og vi gleder oss sånn til å introdusere ham til dere i podcasten «Pretty Big Deal» i morgen, skrev hun blant annet sammen med disse to bildene:

«Pretty Big Deal» er Grahams egen podcast, og tirsdag holdt hun løftet og tok med seg både ektemannen og sønnen i studio for å både snakke om fødselen og avsløre babynavnet, skriver People.

Den vesle gutten skal hete Isaac Menelik Giovanni Ervin.

Ervin bestemte seg allerede på barneskolen for at hans fremtidige sønn skulle få navnet Isaac. Og Menelik, som betyr «sønn av den vise», ble valgt etter en tur ekteparet hadde til Etiopia forrige jul. Her fikk de nemlig vite at landets første keiser het Menelik I. Giovanni ble foreslått av en venn, ifølge nettstedet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer