TO BLE TRE: Sist måned fikk Ashley Graham og Justin Ervin en sønn. Her er de sammen under Vanity Fairs Oscar-fest i februar 2018. Foto: NTB Scanpix
TO BLE TRE: Sist måned fikk Ashley Graham og Justin Ervin en sønn. Her er de sammen under Vanity Fairs Oscar-fest i februar 2018. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ashley Graham:

Nå avslører hun babyens navn

Og detaljer fra fødselen.

Publisert

For to uker siden ble Ashley Graham (32) og ektemannen Justin Ervin (31) foreldre for første gang.

Den 18. januar, to dager før termin, fødte nemlig modellen en liten gutt. Det avslørte hun selv på sin historefunksjon på Instagram.

- Takk for all kjærlighet og støtte gjennom denne fantastiske tiden, stod det i innlegget.

Fikk fire navn

Mandag denne uken delte den stolte mammaen også det aller første bildet av sin lille hjerteknuser. Men det var riktignok bare hånden hans hun viste frem til sine ti millioner følgere - i første omgang.

- Å møte sønnen vår fylte hjertene våre, og vi gleder oss sånn til å introdusere ham til dere i podcasten «Pretty Big Deal» i morgen, skrev hun blant annet sammen med disse to bildene:

«Pretty Big Deal» er Grahams egen podcast, og tirsdag holdt hun løftet og tok med seg både ektemannen og sønnen i studio for å både snakke om fødselen og avsløre babynavnet, skriver People.

FØDSEL: Den svenske toppbloggeren Kenza Zouiten Subosic ble mor 14. juni etter mange vansker. Video: Kenza Zouiten Subosic. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Den vesle gutten skal hete Isaac Menelik Giovanni Ervin.

Ervin bestemte seg allerede på barneskolen for at hans fremtidige sønn skulle få navnet Isaac. Og Menelik, som betyr «sønn av den vise», ble valgt etter en tur ekteparet hadde til Etiopia forrige jul. Her fikk de nemlig vite at landets første keiser het Menelik I. Giovanni ble foreslått av en venn, ifølge nettstedet.

Fødte ikke på sykehus

Videre fortalte Ashley at hun valgte hjemmefødsel fremfor sykehus fordi hun ikke liker sykehus, og at hun ikke fikk noen form for smertestillende.

- Jeg må si at etter å ha født naturlig slik at jeg følte ALT, så tror jeg ikke det er noe som helst jeg ikke kan klare lenger. Det er ingenting som kan bli presentert for meg hvor jeg vil svare: «Nei, det er for tøft, jeg klarer ikke takle det».

Litt senere tirsdag kveld, amerikansk tid, publiserte Graham også det aller første bildet av den lille familien på tre.

- Da jeg holdt Isaac for første gang sa jeg til Justin: «Nå er vi en familie for alltid». Jeg har så mange grunner til å være takknemlig; All kjærlighet og støtte fra dette fantastiske fellesskapet, en utrolig ektemann og en vakker baby som har åpnet øynene mine slik at jeg kan se hvor nydelig verden egentlig er, skrev hun som tekst.

HYLLES: Ashley Graham har etablert seg som en av verdens mest omtalte modeller. Video: Addition Elle Vis mer

Sunt forbilde

Ashley Graham har i løpet av de siste årene blitt en av verdens mest omtalte modeller, og har gått på en rekke catwalker og vært forsidepike for prestisjetunge motemagasin som Vogue.

I 2016 var navnet hennes på «alles lepper» da hun prydet forsiden av Sports Illustrated i bikini som den aller første «plus size»-modellen.

Hun bruker ofte sosiale medier til å hylle kvinnekroppen og fremme et sunt kroppsideal. I august, bare en uke etter at hun kunngjorde graviditeten sin, viste hun blant annet frem strekkmerkene sine.

View this post on Instagram

same same but a little different

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

LES OGSÅ: - Sienna Miller forlovet med sin ni år yngre kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer