Ciara:

Nå avslører hun babyens kjønn

Sangfuglen venter sitt tredje barn.

BLIR FORELDRE IGJEN: Russell Wilson og Ciara gleder seg til å få nok en smårolling i hus. Her er paret sammen på Vanity Fair Oscar-festen i februar i år. Foto: NTB Scanpix
BLIR FORELDRE IGJEN: Russell Wilson og Ciara gleder seg til å få nok en smårolling i hus. Her er paret sammen på Vanity Fair Oscar-festen i februar i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I januar kom gladnyheten om at artisten Ciara (34) venter sitt tredje barn.

Det avslørte den amerikanske sangfuglen ved å poste et bikinibilde av seg selv hvor hun stolt viste fram babymagen.

- Nummer tre, skrev hun enkelt og greit som tekst.

View this post on Instagram

Number 3. 📸: @DangeRussWilson

A post shared by Ciara (@ciara) on

Fra før av har hun sønnen Future Zahir Wilburn (5 1/2) fra sitt forhold med eksforloveden og rapperen Future (36). Samt datteren Sienna Princess Wilson (2 1/2) med sin nåværende ektemann, Russell Wilson (31).

«Hva enn Gud velger»

Tirsdag kommer Ciara med nye opplysninger om sin ufødte baby til sine over 25 millioner følgere på Instagram.

I en søt video avslører hun og ektemannen hvilket kjønn barnet i magen har. Mens vesle Future håper på en lillebror, ønsker Sienna seg en lillesøster. Ciara selv, som allerede altså har en sønn og en datter, sier diplomatisk at hun blir glad for «hva enn Gud velger for oss».

Kort tid etterpå strømmer det blå konfetti ut av to rør som skytes i lufta - og hemmeligheten er ute: Det blir en liten gutt!

De vordende foreldrene giftet seg sommeren 2016 etter å ha vært kjærester i litt over ett år. I en romantisk og stjernespekket seremoni i Peckforton Castle i England ga de hverandre sine ja foran 100 gjester. Og Ciara strålte i en brudekjole spesialdesignet til henne av norske Peter Dundas (51). Han var tidligere kreativ direktør i det italienske motehuset Roberto Cavalli.

Bare to år tidligere hadde «Like a boy»-stjernen fått hjerte sitt knust da hun fant ut at hennes daværende forlovede, artisten Future, hadde vært utro mot henne.

Høygravid i bilulykke

Ciara har aldri lagt skjul på at hun stortrives som mamma.

- Morsrollen gir deg definitivt en ny samvittighet, fortalte hun til arabiske Vogue i fjor. I tillegg la hun til at det å bli mamma har gjort henne mer selvsikker, inspirert og fryktløs enn tidligere.

Og to barn betyr bare enda mer glede.

- Når du har to barn er det dobbelt så mye kjærlighet. Med Russell, Future og Sienna har jeg en overflod av kjærlighet, så det føles utrolig godt, fortalte hun til bladet Essence i 2018, ifølge E! News.

Sist 34-åringen gikk gravid, våren 2017, opplevde hun en dramatisk hendelse. Da var hun nemlig involvert i en bilulykke i Los Angeles.

Ciara skal ha kjørt en hvit Mercedes SUV da hun prøvde å gjøre en venstresving. En grå Volvo skal dermed ha krasjet inn i siden på bilen hennes. Det meldte flere amerikanske medier, deriblant E! News.

Heldigvis gikk det etter omstendighetene bra med mor og hennes ufødte datter.

- Ciara og babyen har det bra. Sjåføren hun krasjet med kjørte ulovlig i et bussfelt, uttalte hennes talsperson til nettstedet.

Helene Olafsen ble mamma for kort tid siden. Nå er hun tilbake på jobb, og deler sine tanker om sin første tid med baby i hus. Vis mer

LES OGSÅ: - En grei syretest for forholdet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer