Malika Haqq:

Nå avslører hun babyens kjønn

Men barnefarens identitet nekter hun fremdeles å røpe.

FAMILIEVENN: Malika Haqq har vært bestevenninne med Khloé Kardashian i mange år, og er naturlig del av Kardashian-gjengen. Her også med Khloés storesøster Kourtney Kardashian. Foto: NTB Scanpix
FAMILIEVENN: Malika Haqq har vært bestevenninne med Khloé Kardashian i mange år, og er naturlig del av Kardashian-gjengen. Her også med Khloés storesøster Kourtney Kardashian. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I slutten av september jublet Khloé Kardashian (35) av glede da bestevenninnen Malika Haqq (36) avslørte for offentligheten at hun er gravid med sitt første barn.

- Jeg lytter til hjertet mitt, og jeg har bestemt meg for at resten av livet mitt vil bli den beste delen av livet. Jeg er gravid, avslørte Haqq for sine nærmere fem millioner Instagram-følgere.

- Jeg visste ikke når, jeg visste bare at en dag ville det skje. Gud sa at nå er det min tur, og jeg kunne ikke vært mer takknemlig for den lille sjelen som vokser inni meg. Jeg er din, baby, og du er min, fortsatte hun, og viste samtidig frem en positiv graviditetstest.

Nå avslører 36-åringen også babyens kjønn.

- Det er en gutt!!! skriver Malika på Instagram fredag sammen med et bilde hvor hun viser frem sin voksende mage.

Hyllet venninnen

Da graviditeten ble kjent for halvannen måned siden, var Khloé en av de aller første til å gratulere den vordende moren.

- Gratulerer Mika May. Jeg er så overveldet av kjærlighet og lykke. Gud er stor. Vi er alle så velsignet. Jeg elsker deg og babyen vanvittig mye, kommenterte hun under Instagram-bildet kort tid etter at Malika avslørte at hun ventet sitt første barn.

Deretter hyllet også Khloé, som er mamma til True (1 1/2), bestevenninnen i en helt egen post på Instagram, hvor hun har over 100 millioner følgere.

- Min baby skal få en baby!!!!!!!! Jeg er bokstavelig talt så så så spent!!!! Gratulerer Mika!!! Jeg elsker deg!!!!

Hemmelighetsfull

Den lille gutten har termin i mars, og selv om Malika gleder seg stort til å møte sønnen, så har hun fremdeles til gode å avsløre hvem som er barnefaren.

36-åringen har tidligere vært koblet til flere menn, deriblant Backstreet Boys-medlem Nick Carter (39) og «Jersey Shore»-stjernen Ronnie Ortiz-Magro (33). Etter romansen med sistnevnte ble hun raskt sammen med rapperen O.T Genasis (32), som hun datet av og på i to år før det ble slutt i juni.

I oktober fortalte en venn nær Haqq til Us Weekly at det er ekskjæresten O.T Genasis som far til det ufødte barnet, men dette har duoen selv til gode å bekrefte.

- Jeg holder ham utenfor foreløpig, har Malika sagt om identiteten til babyfaren til People.

Hun la samtidig til at graviditeten hadde kommet litt overraskende på, men at hun gleder seg enormt til å bli mor til våren.

- Babyen min ble laget av kjærlighet og dette er noe jeg kommer til å snakke om på et senere tidspunkt, forklarte hun til nettstedet.

FULL KRANGEL: Det blir opphetet stemning mellom bestevenninnene Khloé Kardashian og Malika Haqq når sistnevnte feirer bursdagen sin. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Støtter hverandre

Malika og Khloé har vært bestevenner i en årrekke, og nå kommer kanskje de to jentene, om mulig, enda nærmere hverandre. For mye kan tyde på at begge vil oppdra barna sine som alenemødre.

Da Khloé gikk gjennom utroskapsskandalen med eksen Tristan Thompson (28) i fjor, var Haqq en stor støtte. Det var blant annet hun som gikk ut og ga en oppdatering offentlig på Khloés tilstand etter alt dramaet.

Og nå skal Kardashian-søsteren ønske å stille opp for Malika.

- Khloé har lovet henne at hun skal hjelpe og å være der hele veien for henne. Malika var der for Khloé gjennom hele svangerskapet hennes, og nå gleder Khloé til å kunne gjøre det samme for henne, forteller en kilde nær jentene til E! News.

LES OGSÅ: - Lei meg for alle jeg løy til

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer