Nicole «Snooki» Polizzi:

Nå avslører hun babyens kjønn

- Jeg dør hvis det blir en jente.

FRA PARTY-LØVER TIL SMÅBARNSMØDRE: Nicole «Snooki» Polizzi og Jenni «JWoww» Farley ble stjerner over natta i realityserien Jersey Shore. De er også bestevenninner. Foto: NTB Scanpix
FRA PARTY-LØVER TIL SMÅBARNSMØDRE: Nicole «Snooki» Polizzi og Jenni «JWoww» Farley ble stjerner over natta i realityserien Jersey Shore. De er også bestevenninner. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Sist måned kom den den hyggelige nyheten om at TV-profilen Nicole «Snooki» Polizzi (30) og ektemannen Jionni LaValle (31) venter sitt tredje barn sammen.

Fra før av har duoen, som giftet seg for fire år siden, sønnen Lorenzo (6) og datteren Giovanna (4).

Det var i slutten av november, da den årlige høytidsdagen Thanksgiving feires i USA og Canada, at Snooki valgte å annonsere graviditeten til sine nesten 12 millioner Instgram-følgere.

- Dette er jeg er takknemlig for under årets Thanksgiving, skrev hun på profilen sammen med dette bildet av sine to barn som viste frem et sonogram.

Arrangerte fest

Torsdag valgte 30-åringen å avsløre den ufødte babyens kjønn.

I en video på YouTube-kanalen sin forteller den tidligere skandale-stjernen at hun og ektemannen hater overraskelser, og derfor allerede vet hva det blir. Men de ønsket likevel å holde en fest for familie og venner hvor de røpet kjønnet for dem også. Sønnen Lorenzo fikk det ærefulle oppdraget.

- Jeg bestemte at han skulle slå en baseball, som inneholdt blått eller rosa pulver når den sprakk, foran alle, forklarer hun.

I filmsnutten sier også både Lorenzo og Giovanna at de håper - og tror - at de får en lillebror.

- Jeg dør hvis det blir en jente, uttaler seksåringen.

Og Snookis barn fikk riktig:

Inni baseballen gjemte det seg nemlig blått pulver - som dermed betyr at det skjuler seg en liten gutt i magen.

Terminen er juni neste år.

Braksuksess

«Jersey Shore» knuste alle seerrekorder da MTV lanserte serien i 2009. Med innslag av ekstremt utagerende fyll, kokainskandaler, stygt språkbruk, sex og kjærlighetsdrama fikk den kontroversielle serien bred omtale verden over, og vertskanalen måtte tåle mye kritikk.

TV-serien gjorde de åtte opprinnelige medlemmene, hvor seks av dem holdt ut fra start til slutt, Ronnie Ortiz-Magro, Sammi «Sweetheart» Giancola, Paul «Pauly D» DelVecchio, Jenni «JWoww» Farley, Vinnie «Vinny» Guadagnino og Nicole «Snooki» Polizzi, til verdensstjerner over natta.

Saken fortsetter nedenfor.

Snooki fikk den gang mye oppmerksomhet for sitt i overkant rappkjefta og festglade vesen. Helst ikledd lårkorte kjoler, skyhøye hæler, tykk sminke og mengder med hairextensions ble den 142 centimeter høye kruttønna raskt en favoritt blant tv-publikumet - og fikk stor spalteplass i media.

TV-profilen skapte eksempelvis overskrifter da hun i 2010 ble arrestert for ordensforstyrrelse under et tv-opptak midt på lyse dagen. Ifølge People var Polizzi overstadig beruset, og hadde sjanglet rundt på stranda blant badegjestene.

Den vordende trebarnsmoren fikk også gjennomgå da hun året etterpå ble invitert til å holde foredrag for studentene ved Rutgers University i New Jersey, for å snakke om sin livsstil. Realitystjerna mottok 175 000 kroner for seansen, blant annet for å si: «Vær flink med studiene, men vær enda flinkere til å feste».

Saken fortsetter nedenfor.

I 2012 ble «Jersey Shore» stoppet etter seks sesonger. Da fikk Snooki og bestevenninnen JWoww (32) sitt eget show, kalt nettopp «Snooki & JWoww». Dette gikk i fire sesonger, frem til 2015.

Bestevenninnen var forlover

Den vordende trebarnsmoren har i tillegg gitt ut hele fem livsstilsbøker og har en egen kleslinje.

I vår ble syv av de opprinnelige åtte «Jersey Shore»-medlemmene gjenforent i reality-serien «Jersey Shore: Family Vacation». Og allerede før den hadde premiere i april, ble sesong to bestilt.

Det var i mars 2012 at Polizzi forlovet seg med Jionni LaValle. Og to og et halvt år senere giftet de seg i New Jersey.

Bryllupet ble feiret med en «The Great Gastby»-inspirert fest hvor hele 500 venner og familiemedlemmer var invitert. Duoen hadde ikke mindre enn 17 brudesvenner og 15 brudepiker, og Snookis forlover var selvfølgelig Jenni «JWoww» Farley.

Farley skilte seg på sin side for tre måneder siden fra ektemannen Roger Mathews. De hadde da vært gift i tre år.

LES OGSÅ: Bli med inn i Rihannas luksusvilla

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer