Nå avslører han slanke-hemmeligheten

Jonah Hill vant både drømmepiken og Oscar-juryens gunst etter superkuren.

KILOENE RENNER AV: Ved hjelp av sushi og annen japansk mat, har skuespilleren blitt en helt ny mann. Foto: All Over/Montasje
KILOENE RENNER AV: Ved hjelp av sushi og annen japansk mat, har skuespilleren blitt en helt ny mann. Foto: All Over/Montasje Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespilleren Jonah Hill (28) nyter for tiden stor suksess på filmlerretet som Brad Pitts kollega i den Oscar-nominerte filmen «Moneyball».

Men det er ikke bare karrierepila som peker rett vei for Hill om dagen. De siste månedene har nemlig kilo etter kilo forduftet og forvandlet den tidligere storvokste komikeren til en helt ny mann.

Ifølge Hill selv er hemmeligheten bak den ekstreme slankekuren at han har fått dilla på asiatisk mat, som sushi.

- Jeg gikk til en kostholdsekspert og han sa at japansk mat var veldig bra for meg, sier han ifølge avisen Daily Mail.

Hill sier at hans nye og slankere kropp har fått flere til å se på ham som en mer moden skuespiller.

Nå kan den avgjørelsen sikre ham en Oscar for beste mannlige birolle under årets utdeling i mars.

- Jeg er nesten 30 år. Jeg er ikke en 17-åring som prøver å få noen til å ligge med ham eller noe sånt, sier Hill, som tidligere har spilt i filmer som «Superbad» og «Get him to the Greek».

Privat smiler også livet til Hill. I januar ble det kjent at han har begynt å date skuespilleren Dustin Hoffmans datter Ali.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Dater Dustin Hoffmans datter

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer