BEKREFTER SEPERASJONEN: Ekteskapet mellom Courtney Stodden og Doug Hutchison ble en kort affære. Foto: All Over Press
BEKREFTER SEPERASJONEN: Ekteskapet mellom Courtney Stodden og Doug Hutchison ble en kort affære. Foto: All Over PressVis mer

Nå avslører de grunnen til bruddet

- Vi elsker hverandre veldig høyt, forteller paret.

SEOGHØR.NO: I helgen kom nyheten om at forholdet mellom «The Green Mile»-skuespiller Doug Hutchinson (53) og den 35 år yngre reality-stjernen Courtney Stodden (19) var over.

Det skapte stor oppsikt at Hutchinson fikk gifte seg med 16 år gamle Stodden, med foreldrenes velsignelse, i 2011.

Men de nygifte hevdet at følelsene mellom dem var ekte, og stilte opp på flere ulike TV-intervju for å bevise dette.

Etter at bruddet ble kjent gikk det rykter om at grunnen var Stoddens deltakelse i den britiske versjonen av realityserien «Big Brother».

I serien skal hun nemlig ha flørtet med den jevnaldrende deltakeren Mario Falcone (25), og i tillegg uttrykt for flere deltakere at oppholdet i huset gjorde henne mer selvstendig.

Bor fremdeles sammen

Nå bekrefter paret selv at det er slutt, samtidig som de forteller hvorfor de har valgt å gå fra hverandre - i en felles pressemelding:

- Etter to og et halvt års ekteskap har Courtney og Doug bestemt seg for å separeres. Som dere vet giftet Courtney seg i ung alder. Nå, som 19-åring, ønsker hun å utforske livet som en ugift og ung voksen, og med frihet til å være selvstendig.

- Doug støtter Courtney 100 %. De vil dele omsorgen for deres dyrbare valp Dourtney, fortsette å bo i samme hus (inntil videre), men i separate soverom, og Doug vil fortsette å hjelpe til å håndtere Courtneys karriere, står det i kunngjøringen, ifølge Daily Mail.

Helt til slutt legger duoen til at det ikke er noe vondt blod mellom dem.

- Vi elsker hverandre veldig høyt, ønsker hverandre all lykke og vil fortsette å være gode venner resten av livet.

LES OGSÅ: David Arquette blir pappa igjen