Nå avslører de barnets kjønn

Det nygifte ekteparet Carsten Skjelbreid og Tonje Wøllo lettet på sløret etter vielsen.

LYKKELIGE: - Alt var så fint. Dette er den beste dagen i mitt liv, sier nygifte Carsten Skjelbreid. Foto: Stella Pictures
LYKKELIGE: - Alt var så fint. Dette er den beste dagen i mitt liv, sier nygifte Carsten Skjelbreid. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Tårevåt giftet TV 2-kjendis Carsten Skjelbreid (39) seg lørdag med sin kjære Tonje Wøllo (36). Det nybakte ekteparet strålte i solen da de kom ut av Kongsberg kirke etter vielsen, og til et begeistret pressekorps la de to ikke skjul på at de begge var svært preget av begivenheten.

- Jeg gråt først da Tonje kom inn i kirken og etterpå da en god venn av meg sang Liverpools supportersang «You'll never walk alone». Alt var så fint. Dette er den beste dagen i mitt liv, sier Skjelbreid til VG.

Carsten og Tonje har nylig kjøpt hus sammen, og i desember venter de barn sammen. Etter lørdagens vielse avslørte de også det kommende barnets kjønn.

- Vi får en prinsesse, forteller bruden.
 
Akkurat det har Tonjes ektemann absolutt ingenting å utsette på.

- Jeg gleder meg utrolig til å bli far, erkjenner TV 2-medarbeideren til VG.

Blant gjestene i lørdagens bryllup var blant andre Harald Bredeli, Tom Stiansen og Katrine Moholt. Søndag reiser det nygifte paret på en romantisk bryllupsreise til Frankrike.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hvordan jeg fridde er en hemmelighet  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer