John Carew og Pernille Juvodden:

Nå avslører de babynavnet

Paret ble foreldre til ei lita jente i mars.

BLE PAPPA: I mars fikk John Carew og Pernille Juvodden sitt første barn sammen. Nå røper de hva den lille jenta skal hete. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
BLE PAPPA: I mars fikk John Carew og Pernille Juvodden sitt første barn sammen. Nå røper de hva den lille jenta skal hete. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I mars kom gladnyheten om at den tidligere fotballspilleren John Carew (41) og influenser Pernille Juvodden (25) hadde fått sitt første barn sammen.

Den gang kom ei velskapt lita jente til verden, noe de stolte foreldrene delte på Instagram.

«I dag fyller jeg 25 år og klokken 01.37 den 26.03.2021 fikk jeg verdens beste bursdagsgave», skrev Juvodden til bilder av den nyfødte.

Hittil har det ikke vært kjent hvilket navn den lille jenta hadde fått. Nå avslører imidlertid de stolte foreldrene hva barnet skal hete.

«Vår lille Melodie. En liten blidfis som koser seg på fanget til pappa», skriver hun til et fersk bilde på Instagram.

Se og Hør har foreløpig ikke lykkes i å komme i kontakt med Pernille Juvodden.

GODE VENNER: Det er ikke første gang vi ser John Carew og prins William kose seg i hverandres selskap. Senest på mandag fikk vi se guttene på tribunen da fotballaget Aston Villa skulle kjempe seg tilbake til hovedligaen i England. Og Carew er glad for vennskapet med prinsen. Vis mer

Coronasmittet

Tida under svangerskapet var ikke bare enkel for Juvodden, som i februar kunne avsløre at hun har hatt borreliose, også kalt Lyme disease. Det delte hun i et ærlig, ufiltrert innlegg på Instagram.

Der kom det også fram at Juvodden har endometriose og lavt stoffskifte.

Kort tid før termin oppsto det enda en hump i veien, da influenseren meddelte på Instagram at hun hadde testet positivt for corona.

«Jeg har fått påvist covid-19 og er knust av tanken på at jeg nå kanskje må føde alene. Å få påvist corona så tett på termin er virkelig et mareritt», innledet hun innlegget med.

Overfor Se og Hør fortalte influenseren at det var kjedelig å bli smittet da hun hadde vært så forsiktig - spesielt så tett opptil termin.

- Jeg skjønner ikke hvordan jeg kan ha fått det. Foreløpig kjennes det ut som en vanlig forkjølelse eller influensa, så håper bare det ikke utvikler seg noe mer, og at det går raskt over, fortsatte hun.

VELDIG INTENST: Cenigiz Al og kjæresten Maiken ble foreldre til en liten i oktober i år. Na har de publisert en Youtube-video der de forteller om fødselshistorien. Vis mer

Gledet seg

Kort tid før termin dukket Carew opp i komiker Morten Ramms (42) podkast «Må på behandling - med Morten Ramm», og der kom de inn på familieforøkelsen og papparollen.

Den tidligere fotballstjerna har nemlig allerede en sønn, Tyrese, som ble født i 2004. I podkasten fikk Carew spørsmål fra Ramm om hvordan det blir å ha pappaperm i pandemien. På dette svarte Carew:

- Det blir sikkert tøffe tak til tider, men jeg gleder meg som bare det, fy søren, uttalte han da.

LES OGSÅ: John Arne Riise skal skilles

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer