BABYLYKKE: Peder Børresen og Camilla Abry får snart en datter.  Foto: NTB scanpix
BABYLYKKE: Peder Børresen og Camilla Abry får snart en datter. Foto: NTB scanpix Vis mer

Nå avslører de babyens kjønn

«Moods of Norway»-gründer Peder Børresen og samboeren venter sitt andre barn rundt nyttår.

Publisert

SEOGHØR.NO: Peder Børresen (38) og kjæresten gjennom mange år, motedesigneren Camilla Abry (33), går en travel vinter i møte.

Om et par måneder blir de nemlig foreldre igjen.

– Det er ei jente! Vi gleder oss veldig til å ønske henne velkommen til verden. Camilla gleder seg også veldig til å få det overstått, for formen er ikke så bra. Jeg er glad jeg slipper å gjennomgå det, sier Børresen til TV 2.

Fra før av har duoen sønnen Eleon som blir fire år neste måned.

Saken fortsetter under bildet.

SNART TOBARNSMOR: Her er Kamilla gravid med sønnen i 2011. Foto: NTB scanpix
SNART TOBARNSMOR: Her er Kamilla gravid med sønnen i 2011. Foto: NTB scanpix Vis mer

 

Det var under bryllupet til Peders «Moods of Norway»-kompanjong, Simen Staalnacke og Anne-Berit Valla, at Camilla avslørte graviditeten da hun dukket opp med en kul på magen.

Dagen etter bryllupet delte hun også nyheten med sine nesten 10.000 følgere på Instagram.

- Det har gått 27 uker siden min siste post... I går fikk jeg endelig pyntet meg igjen for første gang på de 27 ukene. Jeg fikk endelig se alle vennene mine og jeg fikk endelig dele den fantastiske nyheten. Jeg er tilbake med en kul på magen, skrev hun, og har i etterkant postet en rekke fine bilder av sin voksende mage.

SUKSESS: Simen Staalnacke, Peder Børresen og Stefan Dahlkvist er mennene bak Moods of Norway. De har gjort stor suksess med det norske klesmerket verden over.  Foto: NTB scanpix
SUKSESS: Simen Staalnacke, Peder Børresen og Stefan Dahlkvist er mennene bak Moods of Norway. De har gjort stor suksess med det norske klesmerket verden over. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: «Hobbiten»-stjernen ble mamma i skjul

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer