BABYLYKKE: I løpet av året blir Rob Kardashian og Blac Chyna foreldre til en liten gutt, ifølge hennes far Eric Holland. Foto: Broadimage
BABYLYKKE: I løpet av året blir Rob Kardashian og Blac Chyna foreldre til en liten gutt, ifølge hennes far Eric Holland. Foto: BroadimageVis mer

Nå avslører Blac Chynas far babyens kjønn

- De har valgt et navn også, hevder den vordende bestefaren.

SEOGHØR.NO: Det har vært en virvelvind romanse for Rob Kardashian (29) og Blac Chyna (28).

Det var i januar at romanse-ryktene rundt dem først oppstod. 

Etter bare tre måneder som kjærester avslørte duoen i april at de hadde forlovet seg, og kun en måned senere kom nyheten om at de venter sitt første barn sammen også.

Den tidligere reality-stjernen gleder seg svært til å bli far for første gang, og mandag postet han dette bildet av sin kjære og deres ufødte barn på Instagram:

My babies so pretty

A photo posted by ROBERT KARDASHIAN (@robkardashian) on

Det er foreløpig ikke kjent når termindatoen er, men nå hevder Blacs far, Eric Holland, at han vet kjønnet på babyen.

- Rob og jeg har hatt en samtale sammen bare vi to, og jeg kan si så mye som at han er veldig spent over å bli far til en gutt, forteller han til Now magazine, ifølge Female First.

- For Angie er det viktigste at barnet er friskt, sier Holland om datteren Blac, hvis egentlige navn er Angela Renée White.

Videre forteller den vordende bestefaren at det var et stort øyeblikk for dem begge da de kjente sønnen sparke for første gang. 

- De har valgt et navn også, men det holder de for seg selv. De vil vente med å avsløre hva det er til babyen er født.

Saken fortsetter under bildet.

SNART TOBARNSMOR: Her er gravide Blac med sønnen King Cairo som hun har fra forholdet med eks-forloveden Tyga.  Foto: Splash News
SNART TOBARNSMOR: Her er gravide Blac med sønnen King Cairo som hun har fra forholdet med eks-forloveden Tyga. Foto: Splash News Vis mer

- Elsker biff og is

Mens dette blir Robs første barn, så har Blac allerede sønnen King Cairo (3) fra forholdet til rapperen Tyga (26). Han er i dag forøvrig kjæreste med Robs halvsøster Kylie Jenner (18).

Eric tror at datteren og svigersønnen vil få en stor familie sammen.

- Jeg sa til Rob: «Jeg vet du vil ha flere barn enn bare en sønn med Angie». Da lo han, men jeg blir ikke overrasket hvis de får fire eller flere barn.

Mens mange i Kardashian-familien ble opprørt da det ble kjent at Rob hadde forelsket seg i den tidligere stripperen, Blac Chyna, er hennes far sikker på at det er ekte kjærlighet mellom duoen.

- Noen mennesker sier at hun bare bruker Rob, men det tror ikke jeg. De har det fantastisk sammen og de passer veldig godt sammen. De elsker hverandre og det er alt som betyr noe, forteller Holland, ifølge nettstedet.

Og mens Chyna ikke er redd for å legge på seg litt ekstra under svangerskapet, prøver Rob, som har slitt med depresjon og overvekt, å holde seg til dietten sin.

Why should I watch my weight when I'm pregnant

A photo posted by Blac Chyna (@blacchyna) on

- Angie elsker biff og iskrem akkurat nå. Rob passer på at hun får spise hva enn hun ønsker, men ikke i store mengder. Selv er han på diett, og ved hvert måltid sier Angie til ham: «Rob, du kan ikke spise det der». Men han er fremdeles en stor mann, og det er vanskelig å gå ned i vekt. Det er bra at de hjelper å passe på hverandre 

LES OGSÅ: - Scott Disick har ligget med nesten alle Kardashian-søstrene