Isabel Raad:

Nå avkrefter hun romanseryktene

Etter flere måneder med spekulasjoner rundt «Skal vi danse»-duoen, avfeier influenseren at det er mer enn vennskap.

SJETTEEPLASS: Isabel Raad (25) og Benjamin Jayakoddy (24) fikk et nært forhold under «Skal vi danse», men det skal ikke ha utviklet seg til noe mer. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
SJETTEEPLASS: Isabel Raad (25) og Benjamin Jayakoddy (24) fikk et nært forhold under «Skal vi danse», men det skal ikke ha utviklet seg til noe mer. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer
Publisert

Denne høsten var det igjen tid for at tolv kjendiser skulle svinge seg på parketten. En av dem var Isabel Raad (25), som ble tildelt proffdanser Benjamin Jayakoddy (24) som dansepartner.

Allerede fra første møte ble det klart for seerne at de to hadde en god tone, og det tok ikke lang tid før romanseryktene svirret rundt duoen.

- Jeg er singel

Influenseren har gjentatte ganger blitt spurt om romansen av kjendispressen, blant annet av Se og Hør under Se og Hørs kjendisgalla i november, men hun har hele veien forholdt seg hemmelighetsfull.

Til Se og Hør fortalte Raad at hun hadde blitt glad i Jayakoddy og at de hadde god kjemi, uten å ville utdype saken:

Nå forteller hun imidlertid på sin YouTube-kanal at det ikke er noen flørt i livet hennes.

«SKAL VI DANSE»: Isabel Raad sier hun og hennes dansepartner i «Skal vi danse» har veldig god kjemi, og svarer på ryktene. Video: TV 2 / Henriette Eilertsen / Rød Løper Vis mer

- Jeg har ikke kjæreste, jeg er singel. Det er god stemning og ingen sure miner hos noen, sier hun og følger opp:

- Jeg vet ikke helt hva jeg skal si, for jeg føler meg litt presset til å fortelle dette, noe jeg føler er privat. Men jeg har valgt denne jobben og dette livet, så jeg har lite privatliv, og det har jeg full forståelse for, sier hun.

Raad ønsker ikke å kommentere saken når Se og Hør ringer. Det gjør heller ikke Jayakoddy.

Ønsker ikke offentlig forhold

Raad forteller videre i videoen at hun daglig har fått spørsmål fra følgerne om sivilstatusen sin, men at hun har ønsket å verne om privatlivet.

- Men det blir vanskelig, spesielt i den situasjonen vi var i på «Skal vi danse», sier hun.

Raad har tidligere vært åpen om at hun ikke ønsker et nytt offentlig forhold, etter at det ble slutt mellom henne og Pierre Louis Olsson. De to ble kjent gjennom «Paradise Hotel», og var mye sammen i rampelyset.

- Med hånda på hjertet, det tar knekken på et forhold. Det skaper så mye problemer, rykter, tillitskonflikter helt fra starten av, det er lite gunstig når man i starten skal lære hverandre å kjenne og skape tillit, forteller hun i Youtube-videoen.

STORT ØYEBLIKK: Isabel Raad kjøpte seg sin aller første bolig i TV3-programmet «Boligjakten». Video: TV3 / Rød Løper Vis mer

Nysingle

25-åringen forteller videre at hun ønsker å dele så lite som mulig når hun finner kjærligheten.

Det korte forholdet hun nylig hadde med den britiske fitnessmodellen, personlige treneren og tidligere «Ex on the beach»-deltakeren Joss Mooney var hun ordknapp om, og kommenterte bruddet kort i et blogginnlegg.

«Jeg kommer ikke til å utdype noe mer enn det, annet enn at jeg ville informere dere. Jeg føler dog at jeg har veldig uflaks med guttene jeg faller for. Jeg har lært at jeg kanskje må se etter andre ting enn det jeg har gjort hittil», var noe av det hun skrev på bloggen sin den gang.

BRUDD: I august delte Isabel Raad nyheten om at det var slutt med Joss Mooney på bloggen sin. Her er de to avbildet på premierefesten til TV 2s underholdningsprogram «Famileduellen» i mars. Foto: Marius Gulliksrud/ Stella Photos
BRUDD: I august delte Isabel Raad nyheten om at det var slutt med Joss Mooney på bloggen sin. Her er de to avbildet på premierefesten til TV 2s underholdningsprogram «Famileduellen» i mars. Foto: Marius Gulliksrud/ Stella Photos Vis mer

Jayakoddy på sin side fant i 2015 lykken med artist Adelén Rusillo Steen (22) gjennom nettopp «Skal vi danse», hvor de gikk helt til topps. Bruddet mellom dem ble offentlig kjent i august, men til Se og Hør fortalte danseren at de to gikk hver sin vei i februar.

- Det har faktisk vært brudd ganske lenge mellom meg og Adelén, vi gjorde det slutt i februar, og det var det beste for begge. Vi er fortsatt gode venner, og det var et veldig fint brudd, fortalte han åpent til Se og Hør.

LES OGSÅ: Derfor skal han trekke seg unna rampelyset

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer