Khloé Kardashian om fødselen:

Nå avkrefter hun fødselsryktene

Fansen har spekulert kraftig i om Khloé Kardashian allerede er blitt mamma.

KLAR: Khloé Kardashian avkrefter at hun er blitt mamma allerede, men innrømmer at hun er klar for å treffe datteren. Foto: NTB Scanpix
KLAR: Khloé Kardashian avkrefter at hun er blitt mamma allerede, men innrømmer at hun er klar for å treffe datteren. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): De siste dagene har fansen spekulert kraftig i sosiale medier om at Khloé Kardashian (33) allerede skal ha blitt mamma for første gang.

Bakgrunnen for at fansen skal ha følt seg sikre på at 33-åringen har født, var at hun den siste tiden har vært langt mindre aktiv på Instagram enn tidligere.

Mandag avkreftet derimot Khloé ryktene selv ved å legge ut et bilde på sin Instagram-profil.

- Vi er klare når du er det lille mamma, skriver hun under et bilde av seg selv, mens hun kysser kjæresten, Tristan Thompson (27).

We are ready whenever you are little mama 🦋

Et innlegg delt av Khloé (@khloekardashian)

Når som helst kan nyheten om at Khloé har født sitt første barn komme. Realitystjernen har selv avslørt at termin er like rundt hjørnet, og med tanke på at hun ellers deler flittig bilder av seg selv og familien i sosiale medier, ble fansen usikre.

Flere trodde derfor at «Keeping up with the Kardashians»-stjernen hadde blitt mamma, og ikke hadde tid til å ha sosiale medier i fokus.

Hun er imidlertid ikke den eneste som tilsynelatende har mindre fokus på sosiale medier i disse dager. Kjæresten Tristan har nemlig ikke oppdatert sin Instagram-profil på fem dager.

SNAKKER UT: Reality-stjernen, som venter sitt første barn denne våren, har holdt kortene tett til brystet om graviditeten sin. Onsdag 3. januar åpnet hun opp hos Ellen DeGeneres. Video: Bilder med tillatelse fra TV 3. Vis mer Vis mer

Deler bilder av magen

Den høygravide 33-åringen skal ha slått seg til ro i Cleveland, der kjæresten spiller for laget Cleveland Cavaliers - og der parets barn skal forløses.

Etter at hun bekreftet graviditeten like før jul, etter ivrige spekulasjoner, har Khloé både røpet at hun venter en datter - og publisert en rekke bilder av babymagen sin, blant annet i bare undertøyet.

I løpet av svangerskapet har hun også fortalt at hun hadde en del plager i starten, og at hun har prøvd å unngå «mammaklær» i det lengste.

Khloé har også måttet tåle en del krass kritikk fra fansen mens hun har gått gravid.

Både treningsregimet hennes, at hun fløy helt til Tokyo i tredje trimester, måten hun holder på babymagen sin, og den overdådige «babyshoweren» hennes har fått enkelte til å heve øyenbrynene. TV-stjernen har derimot slått tilbake mot kritikken ved flere anledninger.

Hollywood gleder seg på Khloes vegne. Video: Kjersti Flaa Vis mer

Baby shower

Kritikerne lar sjelden vente på seg når det gjelder Kardashian-Jenner-familien, og da Khloé i mars arrangerte en «Baby shower» for å feire sin kommende datter, fikk feiringen fansen raskt til å rynke på nesen.

For selv om den populære realitystjernen har en økonomi som er langt bedre enn hva folk flest kan drømme om, ryktes det at baby showeren ble sponset av det amerikanske netthandel-selskapet Amazon.

Dette falt ikke i god jord blant fansen.

Saken fortsetter nedenfor.

- Jeg bare skjønner ikke ideen om at Amazon skal betale for baby showeren til Khloé Kardashian. En familie som har råd til absolutt alt til den ungen, får sponset baby shower? Det finnes mødre som ikke engang har råd til morsmelkerstatning som dere kunne hjulpet, skrev en fan på Twitter.

- Amazon betalte for Khloé Kardashians baby shower? Seriøst? Akkurat som om hun ikke kunne betalt for den selv, skrev en annen.

I etterkant har Khloé derimot takket fansen, familien og vennene sine i et innlegg på Twitter.

- Jeg håper helgen deres var perfekt. Elsker dere. Jeg håper dere stopper opp og reflekterer over det positive i livet deres. Hvis du har tid til å lese denne tweeten, så gjør du noe bedre enn andre. Jeg avslutter kvelden med en bønn med takknemlighet og kjærlighet. La oss starte uken riktig i morgen, skrev hun.

LES OGSÅ: - Spesielt å få barn nøyaktig ti år etter pappas død

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer