Nå åpner hun seg opp om arrestasjonen

- Jeg tror folk innså at jeg ikke er den personen alle trodde jeg var, sier Reese Witherspoon om fylleskandalen.

SNAKKER UT: Reese Witherspoon er en av USAs mest folkekjære skuespillere, og få trodde sine egne ører da det ble kjent at hun hadde havnet i bråk med politiet. Foto: All Over Press
SNAKKER UT: Reese Witherspoon er en av USAs mest folkekjære skuespillere, og få trodde sine egne ører da det ble kjent at hun hadde havnet i bråk med politiet. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det skapte store overskrifter da Hollywood-yndlingen Reese Witherspoon (38) og ektemannen Jim Toth (43) ble arrestert etter en fuktig kveld på byen i fjor vår.

Toth kjørte i alkoholpåvirket tilstand, og da paret ble stoppet av politiet prøvde en beruset Reese å legge seg mellom og «glatte over» situasjonen. Hun spurte blant annet politimannen «vet du hvem jeg er?».

Mens Jim ble siktet for fyllekjøring, ble Reese siktet for å ha forstyrret en politimann i arbeidet hans.

FYLLEKJØRTE: Slik så Reese Witherspoon og ektemannen Jim Toth ut etter at de ble arrestert etter i Atlanta i april 2013. Foto: FameFlynet
FYLLEKJØRTE: Slik så Reese Witherspoon og ektemannen Jim Toth ut etter at de ble arrestert etter i Atlanta i april 2013. Foto: FameFlynet Vis mer

Arrestasjonen av den søte skuespilleren med sitt plettfrie rulleblad og skandalefrie liv, slo ned som en bombe for fansen, og «Lovlig Blond»-stjernen la seg fort langflat.

- Av respekt for den pågående saken, kan jeg ikke kommentere om alt som blir skrevet om meg nå. Men jeg hadde en drink for mye og er veldig flau over det jeg sa. Det var en skummel situasjon og jeg var redd for ektemannen min, men det er ingen unnskyldning.

- Jeg var respektløs overfor politimannen som gjorde jobben sin. Jeg har bare respekt for politiet og er veldig lei meg for oppførselen min, sa hun i en offentlig unnskyldning etter hendelsen.

Se Reese Witherspoon bli lagt i håndjern her:

Ingen er feilfrie

Nå, nesten halvannet år etter arrestasjonen, åpner Witherspoon seg om fylleskandalen.

- Jeg tror det var et øyeblikk som fikk folk til å innse at jeg ikke er helt slik som de trodde jeg var. Jeg tror kanskje vi alle liker å definere mennesker etter måten media presenterer dem på, og hendelsen viste at jeg har en kompleksitet som folk ikke visste om.

- Det er en del av menneskets natur. Jeg gjorde en feil. Vi gjør alle feil. Det beste man kan gjøre i etterkant er å si unnskyld, ta lærdom fra det og gå videre, sa hun under en pressekonferanse mandag, da hun promoterte sin nyeste film «Wild», ifølge E! Online.com.

LES OGSÅ: - Reese og datteren ser ut som tvillinger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer