INSPIRASJON: Ifølge Oscar Hoya og Alex Christensen er Dita von Teese inspirasjonen bak deres MGP-bidrag "Miss Kiss Kiss Bang".  Foto: Seher.no/Anders Myhren
INSPIRASJON: Ifølge Oscar Hoya og Alex Christensen er Dita von Teese inspirasjonen bak deres MGP-bidrag "Miss Kiss Kiss Bang". Foto: Seher.no/Anders MyhrenVis mer

Nå ankommer Dita Moskva!

- Hun er min største inspirasjon... Se video!

Slik skal Dita erobre Moskva -se video nederst i saken!

MOSKVA (Seher.no): Torsdag er det duket for andre semifinale under Eurovision i Moskva, og vår egen Alexander Rybak (23) skal ut i ilden.

Det er imidlertid fullt mulig at en annen stjerne vil stjele rampelyset fra nordmannen de neste dagene.

Torsdag ettermiddag ankommer nemlig en av verdens største superstjerner, burleskdanserinnen Dita von Teese (36) Moskva, for å danse backup til det tyske bidraget Alex Swings Oscar Sings' låt "Miss Kiss Kiss Bang".

Søndag overvar Seher.no duoens øvelser på majestetiske Olympisky Arena, og at det er planlagt et enormt show rundt Ditas ankomst var tydelig, da enorme bannere med sexbombens navn lyste opp på scenen.

Se bilder fra et av Ditas sexy sceneshow her!

Under åpningsfesten på Euroclub kunne Alex Christensen og Oscar Loya fortelle at de gleder seg enormt til burleskdanserinnens ankomst torsdag, og at det var hun som var inspirasjonen bak deres MGP-bidrag.

- Jeg så henne for to år siden i Berlin, og det var en så stor inspirasjon for meg at jeg bare måtte skrive denne låten, forteller låtskribent Christensen til Seher.no.

Tysklands bidrag går direkte til den internasjonale finalen førstkommende lørdag, fordi de er at av de største bidragslandene og produksjonen deres er såpass enorm.

Likevel håper de at Dita vil skape mye blest rundt showet deres.

- Ja, jeg tror det er en fantastisk ting for hele showet. Hun er et ikon og min største inspirasjon,  sier Christensen.

Forklaringen på hvordan gutta fikk med seg danserinnen, som er en av verdens mest ettertraktede artister, på showet, er overraskende enkel.

- Etter at jeg hadde skrevet sangen, spurte jeg henne om hun ville gjøre back-up. Hun hørte låten, elsket den og sa ja, humrer Christensen. 

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Nå danser hun i Moskva!

Slik skal Dita erobre Moskva - se video nedenfor:

[obj:media:7768]