- HUN UTNYTTET MEG: Kanye West er rasende på Taylor Swift, fordi hun ikke forsvarte ham en eneste gang. Han mener den unge sangerinnen brukte hans berømmelse til sin fordel. Foto: All Over Press
- HUN UTNYTTET MEG: Kanye West er rasende på Taylor Swift, fordi hun ikke forsvarte ham en eneste gang. Han mener den unge sangerinnen brukte hans berømmelse til sin fordel. Foto: All Over Press Vis mer

Nå angriper han Taylor - igjen

Og Hip-hop artisten tar med seg George W. Bush og Matt Lauer i dragsuget...

Publisert
SEHER.NO: Kanye West er tydeligvis fortsatt sint på Taylor Swift (20).

Under en opptreden ved Bowery Ballrom i New York på onsdag, angrep Hip-hop artisten den unge sangerinnen nok en gang.

I 2009 skapte Kanye West oppstyr og store medieoverskrifter da han stormet scenen under MTV Video Music Awards for å protestere mot at Taylor Swift vant prisen for «Beste kvinnelige video». West mente prisen burde vært gitt til hans gode venn, Beyoncé.

Denne gangen er Kanye opprørt over at «Speak Now»-sangerinnen har utnyttet hans berømmelse.

- Taylor forsvarte meg aldri. Ikke en eneste gang. Hun bare red, og red, på bølgen. Hun unyttet situasjonen, sa han ifølge People.

Imidlertid var ikke Taylor Swift den eneste sangeren hadde noen vondt å si om. Han gikk også til angrep på «Today Show»-verten Matt Lauer.

West mener også denne gangen, at han har blitt «utnyttet». George W. Bush fortalte på talkshowet at han synes det var beklagelig at West hadde kalt ham en rasist, på grunn av hans håndtering av Katrina-katastrofen.

Bush sa at Kanyes kommentar var den verste kommentaren han hadde fått, under sin tid som president.

Senere i showet stakk også West innom, og sa unnskyld til Bush. I samme intervju, som han måtte beklage å ha kalt Bush en rasist, så forsøkte Lauer også å vise det berømte klippet fra MTV-showet


- Jeg er populær, de forsøker å utnytte meg. Dette beviser bare hvordan alle forsøker til å gjøre meg til å skurk. De hadde lagt det opp slik, sier han.

- Ja, jeg har gjort noen feil, og jeg har betalt prisen for det. Men det betyr ikke at jeg fortjener å bli gransket som et menneske. Ingen flere Bush-spørsmål. Ingen flere Taylor-spørsmål, skriver West på sin Twitter-konto.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Denne feiden blir pornofilm 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer