Nå angrer han på dette

- Han visste ikke at det kom til å ende opp på denne måten.

GIR BLANKE: Popstjernen Miley Cyrus begynte karrieren som en uskyldig Disney-skuespiller, og har utviklet seg til å bli en vågal og utagerende artist. Her fyrer hun opp publikum på rød løper under MTV Video Music Awards søndag kveld. Foto: All Over Press
GIR BLANKE: Popstjernen Miley Cyrus begynte karrieren som en uskyldig Disney-skuespiller, og har utviklet seg til å bli en vågal og utagerende artist. Her fyrer hun opp publikum på rød løper under MTV Video Music Awards søndag kveld. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Søndag kveld samlet flere internasjonale musikkstjerner seg i Barclays Center i Brooklyn for å ta del i det årlige direkteshowet MTV Video Music Awards.

Innimellom prisutdelingene er det selvfølgelig lagt opp til musikalske innslag, og et av dem var en duett med R&B-artist Robin Thicke (36) og popstjernen Miley Cyrus (20) med førstnevntes hitlåt «Blurred Lines».

Men lite visste 36-åringen at innslaget skulle ende i katastrofe.

Kritikken hagler nå mot Miley og Robin etter duetten som flere hevder var et «ekstremt utfordrende» og «over-sexy» show å holde foran millioner av unge fans.

«Dette er bare tragisk. Jeg liker alternative opptredener, men dette var helt forkastelig. Hun må ha store problemer. Jeg tipper at ingen i omgangskretsen hennes forteller henne at hun trenger hjelp», er én av mange negative kommentarer postet under en video lagt ut av duetten på YouTube.

Ifølge UsMagazine angrer nå Thicke duetten med den 16 år yngre stjernen - fordi hun stjal hele showet:

- Robin tenkte at det ville være morsomt å inkludere Miley, men han var overhode ikke klar over hvor mye hun kom til å overskygge ham. Dette skulle være hans kveld, og hans show. Han visste ikke at det kom til å ende opp på denne måten, sier en kilde nær Thicke til nettstedet.

Også flere i apparatet rundt 20-åringen river seg nå i håret:

- Mileys team er fra seg av frustrasjon over opptredenen. De så jo selvfølgelig prøvene i forkant, men de var absolutt ikke så utagerende som selve live-opptredenen, sier en annen kilde til det amerikanske nettstedet.

Robin Thicke har vært gift med skuespiller Paula Patton (37) i åtte år, og sammen har de sønnen Julian Fuego Thicke (3) - og i motsetning til hva mange kanskje skulle tro er hun ikke sjalu på Miley etter den sexy hoftevrikking-dansen hun ga ektemannen.

- Hun visste jo at showet ikke akkurat kom til å bli barnevennlig, og dessuten har hun jo allerede sett ektemannen omringet av masse nakne damer i musikkvideoen for låten, sier en kilde nær skuespilleren til TMZ.

Miley selv har ikke kommentert kritikken.

LES OGSÅ: Taylor Swift ignorerte eksen på VMA
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer