PÅVIRKER PÅ SOSIALE MEDIER: Nok en gang blir det bevist at Kylie Jenner har stor påvirkningskraft på sine mange millioner følgere på sosiale medier. Foto: NTB Scanpix
PÅVIRKER PÅ SOSIALE MEDIER: Nok en gang blir det bevist at Kylie Jenner har stor påvirkningskraft på sine mange millioner følgere på sosiale medier. Foto: NTB ScanpixVis mer

Kylie Jenner på Snapchat:

Én tweet fra Kylie senket Snapchats verdi

Nok en gang blir det bevist hvilken påvirkningskraft Kardashian/Jenner-familien har på følgerne sine.

(Se og Hør): Den nye Snapchat-oppdateringen har fått det til å koke i hele verden, og også flere store stjerner har uttrykket stor misnøye.

Her til lands har også flere kjendiser tatt til orde om Snapchats nye design.

Likevel er det «Keeping up with the Kardashians»-stjernen Kylie Jenner (20) som skaper overskrifter internasjonalt.

Det er ikke ukjent at Kardashian/Jenner-familien har stor påvirkning på sine mange millioner følgere, og ved hjelp av én enkel Tweet, har 20-åringen, som har svimlende 24,5 millioner følgere på Twitter, sørget for at aksjene sank hele 7,2 prosent for selskapet Snapchat torsdag.

Prosentene utgjør et sjokkerende beløp på 10,2 milliarder norske kroner, ifølge Bloomberg.

- Så, er det noen andre som ikke åpner Snapchat lenger? Eller er det bare meg ... Uff, dette er så trist, skrev Kylie Jenner på Twitter.

Bloomberg skriver videre at det er ukjent om det er det faktum at Jenner nylig ble mor for første gang, eller Snapchats nye oppdatering som er grunnen til at hun ikke bruker appen lenger.

Tidligere har hun nemlig vært en ivrig «snapper», som har latt fansen få et innblikk i sitt privatliv, selv utenom «Keeping up with the Kardashians».

I etterkant av den sjokkerende Twitter-meldingen, har stjernen uttrykt at hun likevel fremdeles er en fan av appen.

- Elsker deg fremdeles da snap. Min første kjærlighet, skrev hun.

Går ikke tilbake

Direktør for Snap Inc., som står bak applikasjonen, Evan Spiegel (27), avviser at de kommer til å gå tilbake til det gamle designet til tross for enorme klager. Under Goldman Sachs' teknologikonferanse forrige uke forsvarte han oppdateringen.

Saken fortsetter nedenfor.

OPPDATERING: Enten du vil eller ei, så har Snapchat kommet med en ny oppdatering. Hvor er for eksempel Mystory slik vi kjenner den blitt av? Video: Frida Andersen Vis mer

Han forklarte at de negative tilbakemeldingene bare underbygger årsaken til at de ønsket å endre appen i utgangspunktet.

- Det vil ta tid før folk vender seg til det nye designet, men jeg selv - som har brukt det i noen måneder - føler meg mye mer knyttet til tjenesten, uttalte han, ifølge Bloomberg.

Han forklarte også at mye av meningen med endringen er for å skille mellom venner, kjendiser og større aktører.

- Folk sier: «Jeg pleide å føle at flere kjendiser var vennen min, og nå er de ikke vennen min lenger». Det er nøyaktig det som er greia. De er ikke vennen din, sa han.

​LES OGSÅ: Snakker om datteren for første gang