Én ting ved Aris antrekk fikk Jan Thomas til å juble

- Vis disse til kamera! utbrøt kjendisstylisten entusiastisk.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Mandag kveld strømmet kjendisene til Chat Noir i sin fineste stas, i anledning Se og Hørs store kjendisgalla.

Stjernestylist og Se og Hørs motepoliti Jan Thomas var selvsagt på plass for å bedømme antrekkene, men endte opp med selv å få ros fra uventet hold.

Da forfatter og kunstner Ari Behn (43) ankom den grønne løperen, fortalte han at han gjerne leser terningkastene Jan Thomas gir ham i Motepolitiet-spalten.

- Jeg vet jo at Jan Thomas f.eks. gav deg terningkast seks for antrekket ditt i prinsebryllupet i sommer - får du med deg sånt? spurte programleder Hanne Kathrine Bratholt.

- Ja, det fikk jeg med meg. Veldig, røpet Ari Behn.

Se det festlige møtet mellom Ari Behn og Jan Thomas øverst i saken!

STILIG: Da Ari Behn ankom bryllupet til prins Carl Philip og Sofia Hellqvist sammen med prinsesse Märtha Louise i sommer, trillet Jan Thomas en sekser på terningen.   Foto: NTB scanpix
STILIG: Da Ari Behn ankom bryllupet til prins Carl Philip og Sofia Hellqvist sammen med prinsesse Märtha Louise i sommer, trillet Jan Thomas en sekser på terningen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Roste og omfavnet hverandre

Jan Thomas ble selvsagt smigret over at forfatterens innrømmelse, og kjendisstylisten roste Behns antrekk på prisutdelingen.

- Vet du hva, dette her er en av Norges mest fargerike menn, som jeg er så stor fan av og beundrer. Alt du gjør, arbeidet ditt, men også stilen din. Du er så uredd, og jeg liker det. Og i kveld også! Det er sånne ting som bare du finner på… Vis disse her til kamera! Du gjør det med stil! utbrøt Jan Thomas entusiastisk.

- I like måte. I like måte, Jan Thomas, i like måte. I love you! Du bare kjører på, svarte Ari Behn etter å ha gitt Jan Thomas en god klem.

FLOTTE FYRER: Ari Behn har tidligere blitt kåret til Norges best kledde mann, men mandag kveld var det ATle Pettersen (t.h) som stakk av med den prisen under Se og Hørs kjendisgalla. De mosegrønne pulsvantene til Ari Behn moret Jan Thomas på den grønne løperen.  Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
FLOTTE FYRER: Ari Behn har tidligere blitt kåret til Norges best kledde mann, men mandag kveld var det ATle Pettersen (t.h) som stakk av med den prisen under Se og Hørs kjendisgalla. De mosegrønne pulsvantene til Ari Behn moret Jan Thomas på den grønne løperen. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer

Ari Behn er tidligere blitt kåret til Norges best kledde mann av Jan Thomas. I år var det imidlertid artist og TV-profil Atle Pettersen (26) som stakk av med tittelen.

- Min første tanke var «Det kan ikke stemme». Jeg begynte jo å le litt og tenkte «Så fin er jeg ikke i tøyet». Men tydeligvis … Det er første gangen jeg får en sånn pris, så jeg synes det er veldig gøy. Jeg er veldig opptatt av å prøve å se kul ut når jeg kler meg, så det er hyggelig å bli belønnet for strevet. Men jeg synes det var råkult, rett og slett, forteller Atle til Se og Hør.

Se intervju med Atle Pettersen på den grønne løperen:

Her kan du se hele Kjendisgalla-vorspielet!

LES OGSÅ: Emmy-seier til von der Lippe

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer