I HARNISK: Adele uttaler seg sjelden om privatlivet sitt offentlig, men søndag så hun seg nødt til å avvise rykter om at hun og Simon Konecki har gått fra hverandre. Paret, som har en liten sønn sammen, er her avbildet på Lady Gaga-konsert i London i desember 2013. Foto: REX/All Over Press
I HARNISK: Adele uttaler seg sjelden om privatlivet sitt offentlig, men søndag så hun seg nødt til å avvise rykter om at hun og Simon Konecki har gått fra hverandre. Paret, som har en liten sønn sammen, er her avbildet på Lady Gaga-konsert i London i desember 2013. Foto: REX/All Over PressVis mer

Én ting fikk Adele til å bryte Twitter-tausheten

Den svært private sangstjernen så rødt da hun fikk høre de siste ryktene om seg selv.

SEOGHØR.NO: Den britiske sangeren Adele Adkins (26) er kjent for å verne godt om privatlivet sitt, og det er sjelden hun avbildes offentlig.

Selv om hun har over 20 millioner følgere på Twitter, er det med temmelig lange mellomrom hun legger ut oppdateringer eller «tweets» på mikrobloggtjenesten.

Søndag kveld brøt «Rolling In The Deep»-stjernen tausheten på Twitter, nesten to måneder etter at hun sist publiserte noe på profilen sin. Og da var det absolutt ikke for å dele trivialiteter fra hverdagslivet sitt:

- Ville bare ønske alle en god ferie og alt godt for 2015! PS, Simon og jeg er fortsatt sammen i aller høyeste grad, ikke tro på det du leser, twitret Adele bestemt.

Nylig meldte nemlig den britiske tabloidavisen The Sun at hun og samboeren Simon Konecki (40) hadde flyttet fra hverandre, og nesten ikke hatt kontakt på åtte uker. Det skriver Life&Style.

PRISVINNER: Den unge sangeren har vunnet en rekke priser, deriblant flere Grammys. Her poserer hun på Grammy Awards i Los Angeles i februar 2013. Foto: Stella Pictures
PRISVINNER: Den unge sangeren har vunnet en rekke priser, deriblant flere Grammys. Her poserer hun på Grammy Awards i Los Angeles i februar 2013. Foto: Stella Pictures Vis mer

Og den innflytelsesrike Grammy-vinneren vil tydeligvis ikke ha noe av mediens bruddspekulasjoner i juleferien.

Sangerinnen og kjæresten har dessuten sønnen Angelo (2) sammen, som kom til verden høsten 2012.

Dette er ikke første gang Adele benytter sosiale medier for å adressere rykter i pressen. På sensommeren i 2012 tok 26-åringen til Twitter for å avvise at hun og Konecki hadde giftet seg i hemmelighet.

- Jeg er ikke gift....zzzzzz, skrev stjernen på Twitter dengang.

LES OGSÅ: Feiret jul med sin ferske kjæreste