Én ting er falsk på dette bildet

Tone Damli Aaberge pyntet seg med falsk tatovering i sin nyeste musikkvideo.

FALSK: Tone Damli poserer med falsk tatovering på magen i musikkvideoen «Look Back».  Foto: Fra videoen
FALSK: Tone Damli poserer med falsk tatovering på magen i musikkvideoen «Look Back». Foto: Fra videoen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Tone Damli Aaberge (23) har fått mye oppmerksomhet for sin siste musikkvideo «Look Back» på grunn av sine sexy poseringer og nakne hud. Men ikke alt i den frekke videoen er ekte vare.

Flere ganger i videoen viser Tone seg i jeansshorts og BH, og det lettkledde antrekket avslører en stor blomstertatovering på magen. Ifølge VG er dette en midlertidig tatovering som kan vaskes av i vann.

Falske tatoveringer ble svært populært for to år siden da motehuset Chanel pyntet sine modeller den falske blekk-kunsten.

- Lily Allen, Daisy Loew og Sarah Jessica Parker var blant kjendisene som pyntet seg med Chanels midlertidige tatoveringer den våren. Jenny Skavlan dukket også opp med selvtegnet variant på en tilstelning, sier minMote-redaktør Sonia Huanca Vold til VG.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det gjør meg så lykkelig! 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer