Evangeline Lilly og coronaviruset:

Én slaktes - én er smittet

Mens en «Lost»-stjerne nekter å følge myndighetenes råd, har en annen fått påvist coronasmitte.

SLAKTES: «Lost»-stjernen Evangeline Lilly (nr. fire f.v.) får krass kritikk etter at hun i sosiale medier åpenlyst skrev om at hun går mot myndighetenes råd. Samtidig har hennes tidligere «Lost»-kollega Daniel Dae Kim (midten) fått påvist smitte. Foto: Snap Stills/ REX/ NTB scanpix
SLAKTES: «Lost»-stjernen Evangeline Lilly (nr. fire f.v.) får krass kritikk etter at hun i sosiale medier åpenlyst skrev om at hun går mot myndighetenes råd. Samtidig har hennes tidligere «Lost»-kollega Daniel Dae Kim (midten) fått påvist smitte. Foto: Snap Stills/ REX/ NTB scanpix Vis mer
Publisert

Den siste uken har myndigheter verden over kommet med skjerpede tiltak for hvordan coronakrisen skal håndteres. Det er innført hjemmekarantene og hjemmekontor for mange av flere ulike årsaker, og dersom man mistenker at man er syk skal man holde seg hjemme.

I tillegg oppfordres det til minimal fysisk kontakt, avstand til andre og god håndhygiene. Her hjemme har regjeringen også blant annet innført forbud mot å reise på hytter som ikke ligger i din egen hjemkommune.

Som enkelte hytteturister imidlertid har vist, er det ikke alle som følger reglementet. I USA vekker skuespiller Evangeline Lilly (40), kanskje best kjent som Kate i suksesserien «Lost», nå oppsikt med sin forakt for myndighetenes pålegg.

Det gjorde hun bare dager før en av «Lost»-kollegene hennes nå avslører at han er smittet av coronaviruset.

Sendte barna på leir

The Washington Times og USA Today er blant mediene som omtaler sakene. Alt bunner i at Lilly, som også er kjent fra «Hobbiten»-trilogien og «Ant-Man And The Wasp», nylig la ut et bilde på Instagram - der hun åpent skriver at hun ikke ønsker å isolere familien i denne perioden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer