David og Victoria Beckham:

Én detalj vekker oppsikt

- Fansen er overbevist om at hun nå er blitt alenemamma.

UTEN DAVID: Den nye forsiden på Vogue får flere til undre over hvor David Beckham er, når hele familien poserer uten ham. Foto: Faksimile, Vogue / NTB Scanpix
UTEN DAVID: Den nye forsiden på Vogue får flere til undre over hvor David Beckham er, når hele familien poserer uten ham. Foto: Faksimile, Vogue / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den siste tiden har det stormet rundt det verdenskjente ekteparet David (43) og Victoria Beckham (44) etter at det i sommer ble spekulert voldsomt om ekteskapsbrudd.

Selv om deres representant forsøkte å legge lokk på ryktene den gang, måtte likevel Victoria ut med en offentlig uttalelse i Vogue tidligere denne uken.

- Folk har funnet på ting om vårt forhold i 20 år, så David og jeg er ganske vant til å ignorere tøvet og fortsette som normalt, forteller hun.

Likevel kjøper ikke fansen Victorias ord, og mener det er veldig merkelig å troppe opp alene på forsiden med barna - noe som får henne til å se ut som en alenemamma ifølge Daily Mail.

ALENEMOR: Forsiden på den nyeste utgaven av Vogue har fått mange til å sperre opp øynene. Flere hevder blant annet at hun indirekte bekrefter at hun nå er blitt en alenemor slik det later til på bildet. Foto: Faksimile, Vogue
ALENEMOR: Forsiden på den nyeste utgaven av Vogue har fått mange til å sperre opp øynene. Flere hevder blant annet at hun indirekte bekrefter at hun nå er blitt en alenemor slik det later til på bildet. Foto: Faksimile, Vogue Vis mer

- Ror seg unna

Til Vogue forteller også Victoria at de «begge vet at de er sterkere sammen enn hver for seg, og at ingen av dem ville vært i den posisjonen de er i nå hvis de ikke hadde møttes da de møttes».

Den uttalelsen mener Daily Mails underholdningsjournalist og spaltist, Alison Boshoff, imidlertid at gjør paret svakere, og at det kan virke som at Victoria forsøker å ro seg unna et spørsmål.

- Hadde det ikke vært enklere å si: Vi elsker hverandre fortsatt?, skriver Daily Mail.

Det skal imidlertid ha vært en grunn for hvorfor David ikke var med på forsiden som ble sendt ut til alle kiosker og butikker over hele verden.

- Ville ikke ødelegge

Ifølge nettavisen skal det nemlig ha vært David selv som ikke ville stille på forsiden i utgaven som man får kjøpt i butikk.

Derimot stilte han opp på forsiden på utgaven som blir sendt ut til abonnenter av bladet. En forside som flere, blant andre Alison Boshoff, mener mangler både en kjærlig stemning mellom dem og en kjemi som tilsier at de er et par.

- David insisterte på at han ikke ville være på forsiden av magasinet, fordi saken skulle markere konas 10 år innenfor motebransjen, skal en kilde ha uttalt ifølge nettstedet.

EKSKLUSIV UTGAVE: David Becham skal selv ha takket nei til den originale utgaven av Vogue, men dukket opp på forsiden til dem som abbonerer på bladet. Foto: Faksimile, Vogue
EKSKLUSIV UTGAVE: David Becham skal selv ha takket nei til den originale utgaven av Vogue, men dukket opp på forsiden til dem som abbonerer på bladet. Foto: Faksimile, Vogue Vis mer

Journalisten klarer likevel ikke å legge fra seg det faktum at forsiden på magasinet trolig ble booket i den perioden ryktene om skilsmisse herjet som verst. Hun kan dermed ikke forstå parets valg oppi det hele, og trekker blant annet frem teorier som at det hele er et PR stunt.

- Jeg blir ekstra nysgjerrig når man vet at David og Victoria har ulike PR-agenter. Det sies at de får betalt 10 000 dollar i måneden hver, og mest sannsynlig har de hatt en finger med i spillet her, skriver hun blant annet.

MODELLDEBUT: Romeo Beckham hopper rundt og gjør ablegøyer som hvilken som helst annen tiåring i sin første Burberry-kampanje. Video: Burberry Vis mer Vis mer

Sterk merkevare

Familien Beckham er de siste årene blitt en sterk merkevare, der deres sønner har blitt flittig brukt til å reklamere for Victorias flere nye kolleksjoner, og de legger stadig ut bilder av hverandre i sosiale medier.

Tidligere i år var David og barna til stede som moralsk støtte da Victoria hadde visning under Fashion Week i New York, og de stiller også gladelige opp for å promotere et par solbriller eller en genser som deres mor har designet.

Merkevarebygging, PR-stunt eller bare spekulasjoner - for superparet er det ekstremt viktig at barna får høre hva som skjer direkte fra foreldrene, og ikke i skolegården eller fra venner.

Det kunne en kilde til The Sun fortelle.

Kilden skal blant annet ha fortalt at Victoria og David skal ha satt seg ned med sine fire barn tidligere i år for å forsikre dem om at de ikke skulle gå fra hverandre.

- Etter at de siste ryktene nådde sladderpressen, tok de nok en gang avgjørelsen om å være åpne og ærlige med barna, og forsikret dem om at pappa ikke hadde vært utro, uttalte kilden, ifølge tabloidavisen.

LES OGSÅ: Svarer på romanseryktene

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer