American Music Awards:

Én detalj stjal oppmerksomheten

Det florerer av spekulasjoner rundt hva innholdet i den hvite Valentino-vesken til Lizzo er.

AMERICAN MUSIC AWARDS: Stjernene strålte på den røde løperen natt til mandag, men i ettertid er det spesielt én detalj som har vekket oppsikt. Her er Taylor Swift, Lizzo og Selena Gomez på vei inn til prisutdelingen. Foto: NTB Scanpix
AMERICAN MUSIC AWARDS: Stjernene strålte på den røde løperen natt til mandag, men i ettertid er det spesielt én detalj som har vekket oppsikt. Her er Taylor Swift, Lizzo og Selena Gomez på vei inn til prisutdelingen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndag var det duket for den årlige prisutdelingen American Music Awards, og i kjent stil dukket stjernene opp på den røde løperen i sine mest overdådige antrekk.

En som imidlertid hadde gått for det minimalistiske, hva gjelder veske i alle fall, er rapkometen Melissa Viviane Jefferson (31), bedre kjent som Lizzo.

På den røde løperen spøkte hun om hva som var på innsiden av den bittelille Valentino-vesken.

- Tamponger, en flaske tequila og noen kondomer, sa hun, ifølge E! News.

Siden tok hun til Instagram for å utdype:

«Bag big enough for my f*cks to give».

Trolig henviser Lizzo her til uttrykket «zero fucks to give» - ettersom vesken er helt minimal. Slanguttrykket betyr at man ikke bryr seg om hva andre synes om en.

Prislappen på den nærmest ikke-eksisterende vesken er foreløpig ikke kjent.

Slo Michael Jackson

Det er ikke bare artisten selv som har det morsomt på bekostning av tilbehøret. Twitter-folket har presentert en rekke teorier om hva innholdet er.

- Jeg kan ikke tro at Lizzo tok med seg selvfølelsen min på den røde løperen, skriver én.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer