Zoë Kravitz:

Én del av antrekket kostet over 200 000 kroner

Stjal showet i svindyrt antrekk.

STJAL SHOWET: Zoë Kravitz' antrekk fikk mange til å sperre opp øynene på Vanity Fair-løperen etter årets Oscar-utdeling. Foto: NTB Scanpix
STJAL SHOWET: Zoë Kravitz' antrekk fikk mange til å sperre opp øynene på Vanity Fair-løperen etter årets Oscar-utdeling. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Natt til mandag gikk den 91. Oscar-utdelingen av stabelen i Los Angeles og en lang rekke celebriteter var selvskrevne gjester.

Etter den storslåtte prisutdelingen, som gikk stille og rolig for seg i år, feiret store deler av Hollywood-eliten videre på den årlige Vanity Fair-etterfesten i Beverly Hills.

Stilte i BH

Skuespiller Selma Blair (46) fikk mye oppmerksomhet for å komme på den røde løperen for første gang siden hun fikk diagnostisert den uhelbredelige sykdommen Multippel Sklerose (MS) i oktober, mens Kendall Jenner (23) vekket oppsikt i en kjole hvor lite var overlatt til fantasien.

På etterfesten pleier kleskoden å være hakket dristigere enn på den ultraglamorøse Oscar-løperen, og i år var intet unntak.

Skuespiller Zoë Kravitz (30) har nemlig også fått mange til å måpe. Page Six melder nemlig at hun dukket opp iført kun en gull-BH og et fotsidt, svart skjørt.

Svindyrt antrekk

Selv om antrekket i utgangspunktet ikke er spesielt imponerende eller overdådig, fikk nok mange et helt annet syn på det da den skyhøye prislappen på ett av plaggene ble avslørt.

GULL OG GLITTER: Lite var overlatt til fantasien for Zoë Kravitz. Foto: NTB Scanpix
GULL OG GLITTER: Lite var overlatt til fantasien for Zoë Kravitz. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge nettstedet Page Six koster nemlig BH-en svimlende 24 000 amerikanske dollar, noe som tilsvarer omtrent 206 900 norske kroner. Og det var tydelig at Kravitz, som ikke var nominert til noen Oscar, likevel ønsket oppmerksomhet blant de store stjernene.

Den høye prisen på det lille plagget, som er fra designer Elsa Peretti, har nok sammenheng med materialet BH-en er laget av: 18 karat gull!

I tillegg til den rådyre BH-en hadde Zoë på seg to Five-row Etoile-ringer fra Tiffany & Co., som til sammen koster over 300 000 kroner. Stjernen bar også et armbånd fra samme merke, som ifølge nettstedet har en prislapp på over 1,3 millioner kroner.

At 30-åringen var fornøyd med antrekket er nok ingen hemmelighet. På Instagram har hun delt hele tre bilder med sine 4,2 millioner følgere fra kvelden.

På den røde løperen poserte hun også sammen med forloveden Karl Glusman (31), som hun i oktober røpet at hun hadde vært hemmelig forlovet med i åtte måneder.

SVINDYRT: I tillegg til BH-en bar Kravitz svindyre smykker. Foto: NTB Scanpix
SVINDYRT: I tillegg til BH-en bar Kravitz svindyre smykker. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Avslørt av ringen

Det avslørte hun i et intervju med magasinet Rolling Stone.

- Jeg er forlovet. Jeg har ikke fortalt det til noen ennå. Jeg mener, jeg har ikke fortalt det til verden ennå. Jeg ønsket å holde det privat, bekreftet hun til journalisten som la merke til ringen hennes mens de snakket sammen.

Glusman, som møtte den flotte skuespilleren, modellen og artisten på en bar, hadde planlagt å fri i Paris, men ombestemte seg på grunn av deres hektiske timeplaner og gikk i stedet ned på kne hjemme i stua.

- Jeg hadde på meg joggebukser, og jeg tror jeg var litt full. Jeg kunne kjenne hvor fort hjertet hans slo, og spurte: «Baby, er du ok?» Jeg var faktisk bekymret for ham, fortalte Kravitz til bladet, og fortsatte:

- Det var perfekt gjennomført. Og jeg er så glad for at det ikke ble denne forseggjorte planen i Paris. Heller hjemme i treningsklær.

VURDERER KJOLENE: Moteekspert og KK-redaktør Ingeborg Heldal vurderer årets Oscar-kjoler, og noen falt mer i smak enn andre. Video: Getty Images Entertainment Video / Jonas Scheie Hammer Vis mer

LES OGSÅ: - Det gjør vondt i en mors hjerte

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer