Kardashian på Maxim-listen:

Én av søstrene fikk ikke være med på «verdens heteste»-liste

Kourtney Kardashian er den eneste søsteren som ikke fikk være med.

UTELATT: Kourtney Kardashian (t.h) fikk ikke være med på listen over verdens 100 vakreste kvinner. De fire andre søstrene, Kim (t.v), Khloé, Kendall og Kylie, har alle gode plasseringer. Foto: NTB scanpix
UTELATT: Kourtney Kardashian (t.h) fikk ikke være med på listen over verdens 100 vakreste kvinner. De fire andre søstrene, Kim (t.v), Khloé, Kendall og Kylie, har alle gode plasseringer. Foto: NTB scanpix Vis mer

Hvert år lager herremagasinet Maxim en liste med 100 kvinner, som de kaller «Hot 100». Navnet bedrar noe. Listen er nemlig ikke en samling av verdens 100 peneste damer, men heller en liste over pene damer som også inspirerer på andre måter.

«Nå, mer enn noen gang tidligere, trenger vi å hylle smarte, mektige kvinner som krysser grenser (og som ser jævlig bra ut mens de gjør det)», skriver magasinet selv om årets kåring.

Eldstemann utelatt

På listen finner vi blant andre Demi Lovato (25), Alicia Vikander (29) og Amal Clooney (40), samt en rekke medlemmer fra Kardashian/Jenner-klanen - KarJenner om du vil. Men én detalj har fått flere til å måpe.

For mens Kim (37), Khloé (33), Kylie (20) og Kendall (22) er representert på listen, har ikke Kourtney (39) fått plass.

STOR FLOKK: Khloé, Kendall, Kim, Kourtney og Kylie er fem av verdens mest omtalte kvinner. Likevel er det kun fire av dem som får være med på Maxims liste. Foto: NTB scanpix
STOR FLOKK: Khloé, Kendall, Kim, Kourtney og Kylie er fem av verdens mest omtalte kvinner. Likevel er det kun fire av dem som får være med på Maxims liste. Foto: NTB scanpix Vis mer

Sjalusi?

Den famøse listen består av flere kategorier. Kim har havnet i kategorien «Power Players», sammen med blant andre Amal Clooney og hertuginne Meghan (36). Ifølge People skyldes dette hennes store påvirkningskraft i sosiale medier, med millioner av følgere verden over.

Hun har i tillegg sitt eget kosmetikkmerke, og er på magasinforsider så å si hver måned. Under årets CFDA-utdeling, motebransjens egen prins, vant hun pris for årets influenser.

Mens Kim soler seg sammen med eliten, har hennes resterende søsken - utenom Kourtney - havnet i kategorien «Bombshells».

TAUS: Kourtney har foreløpig ikke uttalt seg om at hun ikke fikk være med på kåringen, men det ryktes at hun er smålig sjalu på søstrene sine. Foto: NTB scanpix
TAUS: Kourtney har foreløpig ikke uttalt seg om at hun ikke fikk være med på kåringen, men det ryktes at hun er smålig sjalu på søstrene sine. Foto: NTB scanpix Vis mer

Det er ikke gitt noen grunn til hvorfor Kourtney ikke har fått plass på listen, men det oppleves som merkelig, ifølge flere medier. Enkelte hevder imidlertid å ha svaret. Hun er nemlig ikke aktuell med noe særlig.

Khloé har jeansmerket Good American, Kim har kosmetikken sin, Kendall er supermodell og Kylie eier et av verdens mest populære sminkemerker. I tillegg har det vært svært mye blest rundt alle i året som har gått. To graviditeter, en surrogatfødsel og åpenhet om angst har blant annet preget tabloidene.

Kourtney har på sin side ikke vært like heldig med oppmerksomhet det foregående året, og ifølge Hollywood Life ryktes det nå at hun er sjalu etter å ha blitt snytt for en listeplass.

At søstrene har fått plasser på listen er imidlertid ikke det verste for trebarnsmoren, som har barna Penelope (5), Mason (8) og Reign (3) med Scott Disick (35). På Maxims heite liste har nemlig Sofia Richie (19) også fått en plass.

- For ung

Hun ble som kjent sammen med Scott for omtrent et år siden. Tidligere i juni ble det kjent at Scott og Sofia hadde gått hver til sitt, men nå skal de være sammen igjen. Det er i «Bombshell»-kategorien Maxim har plassert Sofia på årets liste.

- Det siste året har vært fantastisk for meg. Jeg kan med hånden på hjertet si at det har vært en av de lykkeliste tidene i livet mitt, sier hun til magasinet.

Å lese det sitatet må ha svidd for Kourtney, som angivelig skal ha en muggen holdning til hele forholdet eksen hennes har med den unge modellen.

- Hun er bekymret for at han skal gå tilbake til festlivet og at han skal forsvinne, har en kilde tidligere fortalt til People, som også la til at Kourtney skal mene Sofia er for ung for hennes 35 år gamle eks.

Selv om Scotts barnemor kanskje er misfornøyd med situasjonen, la kilden til at forholdet med Sofia har fungert bra for den 35 år gamle trebarnsfaren.

- Sofia er bra for ham. Helt siden hun dukket opp, har hun drukket mindre og begynt å oppføre seg mer voksent, sa kilden.

Kourtney har foreløpig ikke uttalt seg offisielt om verken kåringen eller forholdet Scott har med Sofia Richie.

20.09.2012 TOK IMOT DATTEREN SELV: Realitystjerna dro selv ut datteren Penelope, da hun ble født i juli. Video: E! Vis mer Vis mer Vis mer

- Var utro

Selv om forholdet mellom 35-åringen og 19-åringen kan ha sett ut til å være fryd og gammen fra utsiden, skal Scott ha hatt problemer med å binde seg til kun én dame om gangen, noe som nylig førte til at Sofia fikk nok.

- Sofia dumpet Scott. Han roter rundt når han drikker, sa en kilde til People da bruddet var et faktum tidligere i juni.

Nettstedet US Weekly snakket tidligere denne måneden med en kilde som forklarte at bruddårsaken var utroskap.

- Scott var utro mot henne i Miami. Sofia fant ut av det og fortalte til og med faren sin om det. Han sa at hun måtte avslutte forholdet, fordi forholdet med Scott er ekstremt giftig for henne, sa kilden.

Sofia skal ha funnet ut av Scotts tabbe i Miami etter at de nylig kom tilbake etter en ferie på St. Barts. Det skal ha skapt store problemer i forholdet deres.

- Han dro derfor til Wyoming, og der ble han fotografert sammen med en annen kvinne, og det var dråpen som fikk begeret til å renne over for Sofia, sa kilden.

Det skal ha vært Scott som selv fortalte folk om bruddet da han deltok under et arrangement i forbindelse med Kanye Wests nye album.

KORT BRUDD: Scott Disick og Sofia Richie fant tilbake til hverandre etter et par dager. Foto: Splash News / NTB Scanpix
KORT BRUDD: Scott Disick og Sofia Richie fant tilbake til hverandre etter et par dager. Foto: Splash News / NTB Scanpix Vis mer

Kommenterte ryktene

Da det kom frem at Scott hadde vært utro og at dette skal ha ført til bruddet mellom paret, tok Scott til Instagram og kommenterte ryktene.

«Vi ante ikke at vi hadde slått opp, men takk for at dere tenker på oss», skrev han på sin Instagram-story.

Sofia, på sin side, har ennå ikke kommentert hendelsen. Sist hun delte et bilde av realitystjernen var i slutten av mai, da Scott hadde bursdag.

Happy Birthday babe! Thank you for being you. Love you

Et innlegg delt av Sofia Richie (@sofiarichie)

«Gratulerer med dagen, babe! Takk for at du er du. Elsker deg», skrev hun under bildet.

Og det skulle altså ikke ta lang tid før de fant tilbake til hverandre. Kun to dager etter bruddet, var den vonde perioden over.

- De er sammen igjen, og jobber med å komme seg over problemene, fortalte en kilde til Us Magazine.

LES OGSÅ: Nå er skandale­­paret skilt