Én av disse trekker seg fra «Jakten»

- Det var det beste som kunne skje, mener TV-bonden Bente Fremo.

INGEN KRISE: - Jeg hadde allerede bestemt meg og når han nå valgte å trekke seg, fikk vi en fin prat på stabburstrappen, sier Bente Fremo. I mandagens «Jakten på kjærligheten» velger én av disse å trekke seg fra programmet. Foto: TV 2
INGEN KRISE: - Jeg hadde allerede bestemt meg og når han nå valgte å trekke seg, fikk vi en fin prat på stabburstrappen, sier Bente Fremo. I mandagens «Jakten på kjærligheten» velger én av disse å trekke seg fra programmet. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «Jakten på kjærligheten» ruller videre på norske TV-skjermer, og mandag er det klart for nok et valg i TV 2-programmet. Det blir dramatisk, spesielt for TV-bonden Bente Fremo. Like før hun skal ta sitt valg, bestemmer nemlig en av frierne seg for å trekke seg, skriver VG.

- Jeg ble litt overrasket, men for å være helt ærlig: Det var det beste som kunne ha skjedd. Jeg hadde allerede bestemt meg og når han nå valgte å trekke seg, fikk vi en fin prat på stabburstrappen. Og vi er fortsatt gode venner, sier Bente til avisen.

Om det er Robert Liljedahl, Ragnar Alander eller Eskil Rammen Tangen som velger å si takk for seg, det gjenstår å se i mandagens episode. Bente selv ønsker heller ikke å røpe så alt for mye rundt akkurat det.

- Vi hadde snakket underveis om at det ikke kunne bli noe annet enn vennskap mellom oss. Det var det en klar forståelse om. det var rett og slett ingen gnist mellom oss. Uten gnist blir det ikke fyr, mener «Jakten»-bonden.

Til Seher.no har Bente uttalt at hun har følelser for to av sine beilere. det sa hun da hun hadde fire friere igjen på gården.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg ble bare satt ut av hele situasjonen  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer