Én av disse ryker trolig ut i helgen

Bookmakerne klare på hvem som er favorittene og taperne foran lørdagens «Skal vi danse»-sending.

SLITER: Både Rune Larsen (f.v), Inger Lise Hansen og Lars Bohinen står i fare for å ryke ut av i den første «Skal vi danse»-sendingen med SMS-stemmer fra TV-seerne lørdag. Spillselskapet Unibet mener de alle tre bør ta seg sammen om de ønsker seg Foto: Stella  Pictures
SLITER: Både Rune Larsen (f.v), Inger Lise Hansen og Lars Bohinen står i fare for å ryke ut av i den første «Skal vi danse»-sendingen med SMS-stemmer fra TV-seerne lørdag. Spillselskapet Unibet mener de alle tre bør ta seg sammen om de ønsker seg Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Forrige lørdag inntok kjendisene studioparketten for første gang i høstens sesong av TV2-programmet «Skal vi danse».

Denne helgen skal de ut på det glatte gulvet igjen - men denne gangen kommer én av dem til å ryke ut, siden TV-seerne fra nå av skal stemme sine favoritter videre. Og bookmakerne har allerede utnevnt sin nye, soleklare danse-favoritt.

- Atle var den av forhåndsfavorittene som innfridde mest, og seiler nå opp som en knepen favoritt i «Skal vi danse». Han har også tidigere vist at han har draget på SMS-stemmerne, så nå topper han vinnerlisten hos oss, sier pressetalsmann Kjell Hanssen i spillselskapet Unibet til Seher.no

Den tidligere «X-Factor»-stjernen har dermed overtatt favorittplassen til Stella Mwangi (25), som ikke innfridde alle forventningene under premieresendingen. Heller ikke tidligere KrF-politiker Inger Lise Hansen (30) eller NRK-profil Rune Larsen (63) imponerte nevneverdig, noe som har sikret dem jumboplassene hos Unibet.

- På forhånd var vi skeptiske til Inger Lise Hansen og Rune Larsen, og ingen av dem overbeviste. Vi tror en av dem ryker ut i lørdagens sending. Begge får uansett en tung jobb med å overbevise det norske dansefolket om at de fortjener å forbli i konkurransen gjennom september. Også Lars Bohinen må forbedre seg kraftig de kommende ukene for ikke å forlate parketten innen høstferien, sier Hanssen. 

Dermed kan det bli svært spennende å se om de sorte danse-fårene klarer å kjempe seg videre i TV2-konkurransen. Tidligere hoppstjerne Anders Jacobsen (26) er i hvert fall et bevis på at oddsen fort kan endre seg. Han er ukens oddsvinner hos Unibet, etter at vinneroddsen hans er senket fra 12,50 før premieresendingen og til 7,50. 

- Noman Mubashir overrasket oss også, og han har sunket mest på vinneroddsen denne uken. Det blir spennende å se om han kan følge opp også i standard-dans, eller om repertoaret begrenses til Michael Jackson-moves og elegante hoftebevegelser, sier Hanssen i Unibet.

Slik rangerer Unibet årets «Skal vi danse»-kjendiser foran lørdagens sending (oddsutvikling i parentes):

Atle Pettersen  3,50 (ned­)
Stella Mwangi  4.50 (opp)
Rachel Nordtømme  5,00 (ned)
Noman Mubashir  7,00 (ned)
Anders Jacobsen  7,50 (ned)
Kari Traa  9,00 (opp)
Anna Anka  12,50 (opp)
Lars Bohinen  15,00 (stabil)
Inger Lise Hansen  30,00 (opp)
Rune Larsen  40,00 (opp)

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her blir han satt helt ut av spill