PÅ REKKE OG RAD: Pirelli har samlet noen av verdens mest kjente modeller for 2014-kalenderen. Her poserer Karolína Kurková, Helena Christensen,  Alek Wek, Miranda Kerr, Alessandra Ambrosio og Isabeli Fontana i sorte bodyer.  Foto: FameFlynet
PÅ REKKE OG RAD: Pirelli har samlet noen av verdens mest kjente modeller for 2014-kalenderen. Her poserer Karolína Kurková, Helena Christensen, Alek Wek, Miranda Kerr, Alessandra Ambrosio og Isabeli Fontana i sorte bodyer. Foto: FameFlynetVis mer

Én av disse er 44 år

Supermodellene kaster klærne i ny kalender.

SEOGHØR.NO: Dekkprodusenten Pirelli er kjent for sine årlige kalendre – som avbilder modeller i svært sexy positurer.

Det er et skikkelig stjernelag som er hyret inn til 2014-kalenderen. Alessandra Ambrosio (32), Karolína Kurková (29), Alek Wek (36), Miranda Kerr (30) og Isabeli Fontana (30) regnes som verdens aller hotteste modeller.
 
Én «veteran» har fått plass på laget. Den danske supermodellen Helena Christensen (44) slo gjennom for 25 år siden. Men fortsatt gir hun sine yngre kollegaer hard konkurranse.
 
På bildene tatt av stjernefotografen Patrick Demarchelier poserer damene kun iført hvite skjorter og undertøy. Helena er ikke redd for å kaste klærne sammen med kvinner som er 15 år yngre enn henne. Fortsatt er hun en av de mest ettertraktede undertøysmodellene og hun figurerer jevnlig på reklamekampanjer for Triumph.
 
Da Seoghør.no møtte Christensen tidligere i år fortalte hun at det ikke er en bevisst plan som ligger bak suksessen.
 
– Du er i midten av 40-årene og fortsatt på topp. Hadde du drømt om det i begynnelsen av karrièren?
 
– Jeg tenker ikke på den måten. Jeg er ikke typen til å planlegge langsiktig. Jeg lever i nuet og ser alltid fram til morgendagen. Da jeg var 25 år tenkte jeg aldri «Hva skal jeg gjøre når jeg blir eldre?». Jeg liker et element av overraskelse.

LES OGSÅ: - Jeg var sjenert som barn