STILIKON: Supermodell og stilikon Amber Valetta (til venstre) var ikke helt heldig med ukens antrekk. Phoebe Price og Lindsay Lohan hadde heller ikke gjort seg særlig flid...
STILIKON: Supermodell og stilikon Amber Valetta (til venstre) var ikke helt heldig med ukens antrekk. Phoebe Price og Lindsay Lohan hadde heller ikke gjort seg særlig flid...Vis mer

Én av dem er et stilikon...

Her er ukens verst kledde...Se bilder og stem!

SEHER.NO:  I forrige uke var det «Alice in Wonderland»-stjernen Helena Bonham Carter (43) som ble stemt frem som den uheldige «vinneren» av Seher.nos «ukens verst kledde»-kåring.

Skuespillerinnen, som er kjent for sin svært personlige og særegne stil, kom nemlig på premiere i Paris iført et antrekk som fikk henne til å ligne mer på en av heksene fra «Whitch Which» enn en glamourøs filmdiva.

Denne uken er det imidlertid fem nye Hollywood-kvinner som må til pers, og overraskende nok er én av verdens mest kjente modeller og stilikoner blant dem som bommet kraftig i valg av antrekk.

Supermodell og skuespiller Amber Valetta (36) så nemlig nærmest ugjenkjennelig ut da hun var på shopping med venninnen Nicole Richie i Santa Monica tirsdag. 

Usminket med blek hud og en lang gusjegul og oransje kaftankjole kunne ikke modellen vært lengre unna den glamourøse catwalken hun vanligvis frekventerer på.

Valetta så rett og slett svært sliten ut, og de løse, beige støvlettene bidro ikke til å forbedre inntrykket. 

Én vi er mer vant til at ikke ser helt bra ut, er LA-modellen Phoebe Price (31).

31-åringen har opp gjennom årene gjort seg bemerket for sin elsk av paparazzifotografer, og tar gjerne på seg de villeste antrekk for å få oppmerksomhet.

Denne uken var intet unntak. 

På spasertur i Beverly Hills hadde nemlig modellen på seg en ankellang, hippieinspirert lilla kjole, en lilla-rosa påfugl-lignende vest og sorte gladiatorsandaler.

For å gjøre det hele ekstra ille, hadde Price også «pyntet opp» antrekket ved å sette en svamplignende blomst i håret, mens hun bar sin lille «veskehund» under den ene armen.

Det er godt hunder er fargeblinde, ellers hadde nok den lille krabaten blitt helt sjøsyk av alle lillatonene eieren hadde klart å presse inn i ett antrekk.

Hvem mener du er ukas verst kledde? Stem til høyre!

Den kanadiske «Baxter»-stjernen Holly Deveaux var også en av dem som hadde forsøkt å presse litt for mange elementer inn i ett antrekk denne uken.

Skuespillerinnen ankom nemlig en veldedighetsfest i Toronto tirsdag iført en blomstrete genser, psykedelisk topp, tweedshorts, rutete strømper, samt cowboystøvletter.

Snakk om mis-match!

Det hele ble rett og slett altfor, altfor mye, og selv om Holly er en fremadstormende stjerne på filmhimmelen, må hun nok få seg en ny stylist før hun får markert seg i Hollywood.

Skandaleskuespillerinnen Lindsay Lohan (23) er en av dem som allerede har markert seg når det gjelder stil i Hollywood, men ikke på en spesielt positiv måte.

De siste årenes narkotika-og fylleskandaler, samt hennes turbulente kjærlighetsforhold til Samantha Ronson (31) har ikke bidratt til å gjøre skuespillerinnen mer populær i filmbyen.
Og selv om hun i høst var gjestedesigner for motehuset Ungaro har ikke 23-åringen blitt særlig godt mottatt i moteverdenen.

Kanskje ikke så rart når man ser på hennes valg av antrekk?

Mandag deltok skuespillerinnen på Adidas og Snoop Doggs «More Malice» Deluxe Album And Mini Movie Celebration på The Roosevelt Hotel i Hollywood. Og stjernens bekledning, samt herjede utseende bidro ikke til å minske ryktene om at hun har havnet på kjøret igjen.
 
I stil med t-skjortetrykket på brystet hennes - «same old chic»- så hun akkurat like ille ut som hun pleier, med langt fett hår, et tjukt lag sminke og strømper som kun dekket henne til midt på låret.

Neste gang ønsker vi å se Lindsay med litt mindre sminke, og litt mer klær...

Mens Lindsay ofte ler på seg så lite som mulig, har Kirstie Alley (59) en tendens til å kle på seg så mye som mulig.

Og selv om skuespillerinnen er en frodig kvinne, er ikke dét alltid like heldig.

Antrekket tv-stjernen hadde på seg under en gjesteopptreden på «the Late Show with David Letterman» nylig, lignet nemlig mer på et telt enn en kjole, og var virkelig ikke flatterende for Alleys formfulle figur.

Istedet for å gjøre 59-åringen lengre og slankere, slik hun mest sannsynlig hadde håpet, fikk den sorte, ankellange kjolen henne til å se kort og butt ut.

Effekten hadde nok blitt den samme om hun hadde drapert kroppen med et svart laken...

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.  

LES OGSÅ: - Barbielooken er ut!