Mystiske drap

Spenning: C:S:I

DØD ROLLE: Faye Dunaway gjester C:S:I - og spiller død... Foto: CBS
DØD ROLLE: Faye Dunaway gjester C:S:I - og spiller død... Foto: CBS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I kveldens episode blir en kelner funnet død på en glamorøs fest. Da C.S.I.-teamet ankommer åstedet, finner de en million dollar skjult under gulvet, et drapsvåpen uten fingeravtrykk og et lommetørkle med spor etter kruttslam.


For etterforskeren Catherine er tørklet spesielt interessant. Hun mener det er identisk med et lommetørkle moren engang fikk av faren, Casino-magnaten Sam. Kan han ha vært til stede på festen? I så tilfelle er han straks gjort til mistenkt i saken!


Etterforskerne tror at kelneren mistet livet da han forsøkte å drepe vertinnen - en aldrende danserinne og partyløve, spilt av Hollywoodstjernen Faye Dunaway. Men da den festglade damen blir funnet død i en hagestol tar saken en ny vending. Er det en og samme drapsmann, eller er flere forbundet til ugjerningene?


C:S:I er en av de mest populære seriene på TVNorge. Gjenomsnittet for forrige sesong var 312.000 seere hver tirsdag.Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer