Chrissy Teigen:

Mystisk passasjer tvang stjerneparets fly til å snu

Supermodellen reagerte med forbløffelse da hun oppdaget hva som var i ferd med å skje.

MÅTTE SNU: Chrissy Teigen fikk en lang omvei da de skulle fly til Tokyo fra Los Angeles 2. juledag. Her er de fotografert sammen ved en tidligere anledning. Foto: NTB Scanpix.
MÅTTE SNU: Chrissy Teigen fikk en lang omvei da de skulle fly til Tokyo fra Los Angeles 2. juledag. Her er de fotografert sammen ved en tidligere anledning. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

(Se og Hør): Supermodellen Chrissy Teigen (32) - som nylig besøkte Norge i forbindelse med årets Nobelkonsert - fikk en uventet start på romjulsturen fra Los Angeles til Tokyo 2. juledag.

Da personalet på All Nippon Airlines-flyet fire timer ut i reisen oppdaget at de hadde en mann uten gyldig billett ombord, måtte flyet snu, melder The Guardian og flere andre medier.

Det understrekes at situasjonen aldri ble oppfattet som farlig eller som en sikkerhetsrisiko, men at den skyldtes en feil.

FEIL FLY: Passasjeren, som skal ha hatt billett til et annet flyselskap, kom seg inn på All Nippon Airlines-flyet fra Los Angeles til Tokyo. Da feilen ble oppdaget, hadde flyvningen allerede vart i fire timer. Foto: NTB Scanpix
FEIL FLY: Passasjeren, som skal ha hatt billett til et annet flyselskap, kom seg inn på All Nippon Airlines-flyet fra Los Angeles til Tokyo. Da feilen ble oppdaget, hadde flyvningen allerede vart i fire timer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Passasjeren, som ikke er identifisert, hadde nemlig billett til Tokyo, men med et annet fly fra et annet flyselskap, nemlig United Airlines.

Reagerte sterkt

Passasjeren skal ha skannet boardingkortet sitt på vanlig måte da han gikk på flyet, uten at systemet skal ha reagert.

Reagerte gjorde derimot modellen Chrissy Teigen, som var blant passasjerene, som til sine 9,2 millioner følgere på Twitter stilte spørsmål om hvorfor alle måtte returnere på grunn av en passasjer som ikke skulle vært med.

Teigen, som reiste sammen med ektemannen, sangeren John Legend (38), stilte spørsmål om det var rettferdig at alle andre ble straffet for en enkelt passasjers feil.

- Hvorfor ikke bare lande i Tokyo og sende vedkommende tilbake? Hvorfor er dette (å snu, red.anm.) en bedre idé? Det lurer alle vi på, skrev hun etter å ha landet på samme sted som hun lettet fra åtte timer tidligere - og fortsatt med å latterliggjøre skannerne som skal sørge for at kun passasjerer med gyldig billett får gå på flyet.

Politiet på flyplassen i Los Angeles har forklart at episoden var et resultat av en feil, og ble ordnet opp i.

I november avslørte Chrissy Teigen på sin Instagram-side at hun og John Legend venter sitt andre barn sammen.

- Det er John sitt! Skriver Chrissy til videoen som viser datteren Luna Simone Stephens (1) mens hun snakker til den gravide magen.

«Hva er det der?» spør Teigen, før Luna svarer «en baby!».

Chrissy Teigen har tidligere vært åpen om at hun fikk fertilitetsbehandling før hun ble gravid med Luna.

- Vi ville hatt barn for fem eller seks år siden hvis det hadde vært mulig, men det har virkelig vært en prosess, sa hun tidligere i år til People.

LES OGSÅ: - Chrissy Teigen er gravid