Penelope Disick:

Mystisk detalj vekker oppsikt

Realitystjernen Scott Disicks nye bilde av datteren får folk til å klø seg i hodet.

KJENDISDATTER: Scott Disick delte nylig dette bildet av datteren Penelope. Ser du den spesielle detaljen? Foto: Skjermdump fra Instagram
KJENDISDATTER: Scott Disick delte nylig dette bildet av datteren Penelope. Ser du den spesielle detaljen? Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

I 2015 gikk det berømte realityparet Scott Disick (38) og Kourtney Kardashian (42) - kjent fra «Keeping Up With The Kardashians» - fra hverandre. Da hadde de vært et par i hele ni år, og i løpet av tiden sammen ble de foreldre til de tre barna Mason (11), Penelope (9) og Reign (6) - som de i dag samarbeider godt om.

I disse dager nyter barna sommer og ferie, og nylig delte Disick et bilde av datteren Penelope på Instagram, hvor hun koser seg med is i bassenget. I ettertid har kommentarfeltet bitt seg merke i en forvirrende og mystisk detalj på bildet av 9-åringen.

På boksen kjendisdatteren holder godt rundt, står navnet «Megan» skrevet med tusj - og nå lurer fansen på hvor dette navnet kommer fra. Kjendisnettstedet E! News er blant dem som har omtalt saken.

«Hvem er Megan?»

Folk er mildt sagt forvirret, for jentas navn er jo Penelope. I kommentarfeltet har det kommet inn nærmere 2000 kommentarer, der ikke rent få av dem inneholder spørsmål om hvem Megan er.

«Hvem er Megan?», undrer en av Disicks følgere, ifølge E! News.

En annen skriver at trebarnsfaren ikke kan forvente andre kommentarer enn spørsmål om hvem den mystiske Megan kan være. Den dedikerte «Kardashians»-fansen mener imidlertid at navnemysteriet har en naturlig forklaring.

Flere i kommentarfeltet mener at Megan kan være navnet på barnepiken eller en assistent som har hentet isen 9-åringen spiser. Og det viser seg å være riktig.

Etter et kommentarfeltet druknet i spekulasjoner, valgte Disick til slutt å selv svare en av følgerne sine på hvem den ukjente kvinnen er.

«Det er assistenten min. Takk for at du spør», skrev trebarnsfaren i svaret - en kommentar som i skrivende stund har fått over 8000 likerklikk.

SÅRET: Scott Disick forteller Kourtney Kardashian at han blir såret når hun er med andre. Video: Bilder fra HayU hos TV 2 Sumo. Vis mer

Gått videre

Scott Disick og Kourtney Kardashian har beholdt en nær relasjon etter bruddet for seks år siden, mye på grunn av de tre barna. I lang tid ønsket fansen seg også en gjenforening mellom det tidligere paret, men tidligere i sommer avviste de at kjærligheten hadde blusset opp igjen.

Og det er ikke så rart, for begge har gått videre på hver sin kant.

Disick er for tiden i et forhold med den 18 år yngre modellen og kjendisdatteren Amelia Hamlin (20). De ble først koblet til hverandre i fjor høst, og forholdet har vekket sterke reaksjoner på grunn av den store aldersforskjellen.

Men Kourtney Kardashians nye forhold har ikke akkurat skapt færre overskrifter i tabloidpressen. Tidligere i år bekreftet realitystjernen at hun hadde funnet lykken med Blink-182-trommisen Travis Barker (45).

PARODI: På den siste TikTok videoen til Kourtney dukker plutselig datteren hennes Penelope opp og parodierer moren fra scene i «Keeping up with the Kardashian». Video: Se og Hør/Dagbladet Vis mer

Tidligere i sommer førte en intim helgetur til Las Vegas til heftige spekulasjoner om at Kardashian og Barker hadde forlovet seg. Kort tid senere gikk imidlertid kilder tett på paret ut og avviste at en forlovelse hadde funnet sted.

LES OGSÅ: - Det ble dramatisk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer