Jennifer Aniston og Brad Pitt:

Mystisk bilde: - Det er Brad!

Fansen virker overbevist etter at skuespilleren delte et mystisk bilde.

OVERBEVIST: Fansen håper iherdig på at Brad Pitt og Jennifer Aniston skal finne tilbake til hverandre, og et nytt bilde bidrar godt til spekulasjonene. Foto: Sara Jaye/REX/NTB
OVERBEVIST: Fansen håper iherdig på at Brad Pitt og Jennifer Aniston skal finne tilbake til hverandre, og et nytt bilde bidrar godt til spekulasjonene. Foto: Sara Jaye/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det går knapt en dag uten at fans spekulerer vilt på om eksparet Jennifer Aniston (51) og Brad Pitt (56) har funnet tilbake til hverandre. Skuespillerne utgjorde nemlig et av 90- og 00- tallets mest populære kjendispar, før det hele endte i skilsmisse i 2005.

Den gang fant Pitt i stedet lykken med skuespilleren Angelina Jolie (45) - et forhold mange tidlige spådde ville gå i vasken. Etter å ha vært kjærester i ni år, giftet Brad Pitt seg med Angelina Jolie i 2014. Bare to år senere gikk de imidlertid fra hverandre.

De siste seks årene har derfor fans over hele verden spådd en gjenforening mellom Pitt og Aniston.

Om det kun er ønsketenking eller ikke vites ikke, men flere hevder nå være skråsikre på at paret faktisk har funnet tilbake til hverandre.

ÅPENHJERTIG: Jennifer Aniston åpner opp som aldri før om trykket som har vært rundt henne de siste tiåra, og hvor vanskelig det har vært å alltid holde maska. Vis mer

Delte mystisk bilde

Tidligere denne uken publiserte nemlig «Friends»-stjernen et bilde på sin Instagram-story. Til tross for at det egentlig var hennes nye hund, Clyde, som var ment som hovedfokus i bildet, bet store deler av følgerne seg merke i den mystiske mannen i bakgrunnen.

MYSTISK: Dette bildet har fått fansen til å spekulere vilt. Foto: Skjermdump Instagram / Jennifer Aniston
MYSTISK: Dette bildet har fått fansen til å spekulere vilt. Foto: Skjermdump Instagram / Jennifer Aniston Vis mer

På bildet kan man nemlig se en mannlig kropp ligge på gulvet bak henne. Den mystiske mannen har på seg lyse khakibukser, samt en klokke i sølv på håndleddet.

...-åringen avslører ikke hvem mannen på bildet er. Han ser imidlertid svært komfortabel ut der han ligger på gulvet, til tross for at man ikke kan se et ansikt.

BYR PÅ SEG SELV: Jennifer Aniston får mye oppmerksomhet i sosiale medier etter hun deltok under SAG Awards. Video: Rød Løper / NTB scanpix Vis mer

- Det er Brad!

Reaksjonene har imidlertid ikke latt vente på seg. I flere kommentarfelt, blant annet hos Daily Mail og Pinkvilla, har følgerne nå uttrykt sin store begeistring for at det angivelig skal være Pitt som ligger i bakgrunnen.

Brad Pitt er nemlig godt kjent for å gå kledd i lyse khakibukser. Klokken på håndleddet er også svært lik Breitling-klokkene skuespilleren tidligere har reklamert for.

- Det er definitivt Brad! Jeg har studert Brads kropp i detalj og det er definitivt ham! Herregud, de kommer til å bli sammen igjen, skriver en.

- Det er Brad! Det der er klokka og klærne han går med, skriver en annen.

- Han er kledd i et typisk Brad-antekk. Ønsketenkning, antar jeg, skriver en tredje.

En rekke mennesker tror imidlertid det er snakk om hårstylisten hennes, Chris McMillan, og påpeker at bildet er tatt på settet til den populære serien «The Morning Show».

- Det er hårstylisten hennes, Chris. Ingenting å se her. Gå videre, påpeker en i kommentarfeltet.

POPULÆR: «Og nå er vi Instagram FRIENDS også. Hei Instagram», skriver den amerikanske stjerna Jennifer Aniston (50) på Instagram tirsdag ettermiddag. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV Vis mer

Satte fyr på nettet

Brad og Jennifer har hatt flere gjenforeninger de siste årene, noe som naturligvis har gjort fans som heier iherdig på paret spinnville.

Det er nemlig lite som fanger tabloidavisene så mye som kjærlighetslivet til nettopp «The Morning Show»-stjernen. Tidligere i år nådde det nye høyder, etter at nye bilder av henne og eksmannen så dagens lys.

FEIRET SAMMEN: Både Brad Pitt og Jennifer Aniston vant Sag Award tidligere i år. Her blir de gjenforent etter å ha mottatt hver sin pris. Foto: Emma McIntyre / Getty / NTB
FEIRET SAMMEN: Både Brad Pitt og Jennifer Aniston vant Sag Award tidligere i år. Her blir de gjenforent etter å ha mottatt hver sin pris. Foto: Emma McIntyre / Getty / NTB Vis mer

Da ble nemlig det tidligere paret avbildet under SAG Awards, noe som mildt sagt fikk nettet til å koke.

Også i sommer, da de gjorde en gjennomlesing av «Fast Times at Ridgemont High» som en del av Dane Cooks «Feelin'-A-Live»-veldedighet, ble paret gjenforent.

GJENFORENT: Jennifer Aniston og Brad Pitt gjenforenes for første gang på skjermen siden 2001. Vis mer

Under lesingen spilte 51-åringen rollen som Linda, mens eksmannen leste rollen som Brad. Dette sørget for at de to spilte flere scener sammen, blant annet hvor Anistons karakter sier følgende:

«Hei Brad. Du vet hvor søt jeg alltid syntes du var. Jeg synes du er så sexy. Vil du komme til meg?»

Dette satte følelsene i sving hos fansen, og ifølge utenlandske medier, blant andre New York Post, flørtet de to eksene åpenlyst med hverandre. Aniston omtalte også eksmannen som «honey», eller «kjære» på norsk.

LES OGSÅ: «Friends»-stjernen bekrefter forlovelse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer