Ghislaine Maxwell:

Mysteriet: Som sunket i jorden

Den avdøde og overgrepssiktede milliardæren Jeffrey Epsteins høyre hånd, Ghislaine Maxwell, har vært sporløst forsvunnet siden i fjor.

SNAKKER UT: En rekke kvinner snakker ut om overgrep, i den nye Netflix-dokumentarserien «Jeffrey Epstein: Filthy Rich». Se traileren. Vis mer
Publisert

Etter at dokumentarserien «Jeffrey Epstein: Filthy Rich» ble sluppet på Netflix i slutten av mai, har det igjen stormet rundt den overgrepssiktede og avdøde milliardæren Jeffrey Epstein.

Han ble funnet død på fengselscellen i New York i august i fjor, mens han sto siktet for seksuell utnytting av mindreårige, samt menneskehandel.

I serien står en rekke kvinner frem og beskylder Epstein for overgrep, og dokumentaren dreier seg i all hovedsak om varslernes historie - blant dem Virginia Giuffre (36) - som tidligere har påstått at Epstein betalte henne for å ha samleie med prins Andrew (60) av Storbritannia.

Netflix-serien behandler også forholdet mellom Jeffrey Epstein og det som har gått for å være hans høyre hånd, Ghislaine Maxwell (58). 58-åringen har hele veien benektet at hun har hatt noe med overgrepene å gjøre, men har blitt utpekt som en slags tilrettelegger for Epsteins misbruk av mindreårige jenter.

Maxwell er en sosietetskvinne som har hatt innpass i verdenseliten i svært mange år, og hennes bånd til Epstein går tilbake til 1990-tallet - da de skal ha møttes for første gang.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer