AVHENGIG: Myrvold uttalte i 2007 at han hadde vært et mareritt for foreldrene sine de to siste årene. Foto: SCANPIX
AVHENGIG: Myrvold uttalte i 2007 at han hadde vært et mareritt for foreldrene sine de to siste årene. Foto: SCANPIXVis mer

Myrvold sparket av Oilers

Hockeyproffen mistenkes for rusproblemer igjen.

SEHER.NO: Anders Myrvold (33) er ferdig i hockeyklubben Oilers etter å ha blitt mistenkt for rusmisbruk igjen.

Klubben ønsker imidlertid ikke å bekrefte at de mistenker Myrvold for å ha fått et tilbakefall fra rusmisbruket, men Rogalands Avis skal ha fått bekreftet fra flere uavhengige kilder at det er årsaken til oppsigelsen.

Rogalands Avis skriver at Oilers skal ha bedt Myrvold om å avlegge en narkotikatest i form av en hårprøve for å bevise sin uskyld, noe Myvold skal ha nektet å gjøre.

- For ett år siden skrev Stavanger Oilers en omfattende treårsavtale med Anders Myrvold. Denne avtalen er nå avsluttet, med bakgrunn i manglende oppfyllelse av enkelte vilkår. For øvrig anser klubben dette som er personalsak, og vi vil derfor ikke gi ytterligere kommentarer, sier styreleder i oilers, Tore Christiansen til Rogalands Avis. 

I 2007 gikk Myrvold ut i VG, og fortalte åpent om sitt kokainmisbruk. Han hadde da nettopp kommet tilbake etter syv ukers rehabilitering ved en klinikk i Vestfold.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Tok kokain med kjendiser