Myrvold måtte i rettssak under 4-stjerners middag

Hockeyspilleren Anders Myrvold måtte melde avbud i «4-stjerners middag» på grunn av sin egen rettssak.

MÅTTE TA MIDDAGSPAUSE: Denne uken er Anders Myrvold (nummer to fra venstre) å se på skjermen sammen med Rachel Nordtømme, Andrine Flemmen og Erik Mortvedt, men i en av episodene måtte han avlyse. Foto: TVNorge
MÅTTE TA MIDDAGSPAUSE: Denne uken er Anders Myrvold (nummer to fra venstre) å se på skjermen sammen med Rachel Nordtømme, Andrine Flemmen og Erik Mortvedt, men i en av episodene måtte han avlyse. Foto: TVNorge Vis mer
SEHER.NO: I TVNorge-programmet «4-stjerners middag» denne uka er det hockeyspiller Anders Myrvold (35), tidligere alpinstjerne Andrine Flemmen (36), Petter Northugs kjæreste Rachel Nordtømme (21) og Erik Mortvedt (27), kjent fra rapduoen Erik og Kriss, som skal varte hverandre opp over fire dager.

Men ifølge VG måtte Myrvold kansellere kjendismiddagen den ene kvelden på grunn av at han måtte i sin egen rettssak under innspillingsdagen. Da gikk Kristoffer Tømmerbakke, fra Erik og Kriss gå inn som reserve.

Hockeystjernen ble i fjor mistenkt for å ha slått en person med en hockeykølle utenfor et utested i Oslo, men ble frifunnet for dette. 35-åringen ble likevel dømt til 30 timers samfunnsstraff for å ha forsøkt å bite en politimann da han ble pågrepet.

Myrvold bekrefter til VG at han visste om rettssaken før han takket ja til programmet. 

- Men ikke at det skulle ta sånn tid, skriver han i en tekstmelding.

«4-stjerners middag» ser du på TVNorge mandag-torsdag klokka 19.30.
Se hele Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Slik har du aldri sett Northugs kjæreste