«Robinsonekspedisjonen»:

- Mye tøffere enn mange kanskje tror

Tidligere deltaker Maria Amalie ser tilbake på egen reality-deltakelse.

IKKE TILBAKE: Maria Amalie Andersen sier hun ikke kommer til å delta på «Robinsonekspedisjonen» igjen. Foto: Privat
IKKE TILBAKE: Maria Amalie Andersen sier hun ikke kommer til å delta på «Robinsonekspedisjonen» igjen. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Årets sesong av «Robinsonekspedisjonen» med Reality Awards-aktuelle Silje Torp (47) i spissen, kommer rullende over tv-skjermene denne høsten.

Programlederen, som nå er nominert til «Årets programleder» under høstens prisutdeling, har tidligere uttalt at det er tøft for deltakerne å være med på programmet. Nå åpner den tidligere deltakeren Maria Amalie Andersen (31) seg om den krevende tiden på øya.

- Hvorfor gidder du?

Den tidligere deltakeren innrømmer at det var svært psykisk krevende, og at hun ved flere anledninger lurte på hvorfor hun ble værende.

- Det er jo spennende å se hva kroppen tåler og klarer, selv om hodet spør hvorfor gidder du? Det er knalltøft. Mye tøffere enn det mange kanskje tror, sier hun til Reality Awards.

Hun fortsetter med å si at hun har lært seg å verdsette ting på en helt annen måte enn hun gjorde før deltakelsen, og at hun nå føler hun kan klare hva som helst.

- Man setter litt mer pris på livet. Når man har vært så langt nede, er det lett å sette pris på småting i hverdagen. Det blir lettere å mestre ting når man har opplevd noe dritt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer