Vita og Wanda Mashadi:

- Mye tårer som er klippet bort

Tvillingene Vita og Wanda åpner seg om den utfordrende deltakelsen i «71 grader nord - team»

LAGSPILLERE: Under «71 grader nord - team» spiller søstrene på lag. Det gikk ikke alltid smertefritt for seg. Foto: Haakon Lundkvist
LAGSPILLERE: Under «71 grader nord - team» spiller søstrene på lag. Det gikk ikke alltid smertefritt for seg. Foto: Haakon Lundkvist Vis mer
Publisert

Vita og Wanda Mashadi (29) er blant Norges mest kjente tvillinger. Influensersøstrene er godt kjent gjennom deltakelser i programmer som «Kompani Lauritzen», «Camp Kulinaris» og «71 grader nord».

For tiden er de imidlertid aktuelle med en vri på sistenevnte, nemlig «71 grader nord - team», der de skal jobbe sammen for å bli kronet til «Norges tøffeste kjendiser».

Samarbeidet i konkurransen har imidlertid bydd på utfordringer for tvillingene, som stadig havner i diskusjoner med hverandre under de tøffe utfordringene.

Da Se og Hør møter Vita og Wanda på den røde løperen kan duoen avsløre detaljer om deres deltakelse i programmet.

FALLER: Vita og Wanda Mashadi har møtt på mye motstand i årets «71 grader nord - team». I søndagens episode går det galt for Wanda. Video: Rød Løper/Discovery+ Vis mer

- Veldig høye forventninger

Mashadi-søstrene kan blant annet røpe at de satte lista høyt hva gjaldt forventningene til deltakelsen, og kan samtidig innrømme at de var en smule skuffet med egen innsats.

- Det er vel mer det at vi vet hva vi kan, hva vi har av kunnskap og står for som vi følte at vi ikke fikk vist ordentlig, sier Wanda.

- Vi har gjort såpass mye sånn type reality nå at vi har jo utfordret oss selv litt og testet oss litt på forskjellige plan. Vi hadde egentlig veldig høye forventninger til oss selv, så det ble en veldig tøff start, legger Vita til.

Til tross for en utfordrende start, mener de likevel at seergleden er topp og at deres ertende dynamikk får god skjermtid.

- Jeg synes jo at vi kommer veldig godt og egentlig riktig ut av det. Jeg tror vi har en fordel med at det folk kanskje kjenner oss for er dynamikken vår, knuffingen vår og måten vi snakker til hverandre på. Folk forstår at det ikke er en som er slem og en som er snill. Når vi krangler sitter folk og ler, og det blir nesten litt morsomt. Så jeg synes at sånn sett så hjelper det veldig på oss, for nå sitter vi også å ler av det sammen i stedet for å huske de kjipe minnene, forteller Wanda.

UBEHAGELIG: «71 grader nord»-Safari slet da han og de andre deltakerne ble utfordret til å gjennomføre et strikkhopp. Video: Rød Løper/Discovery+ Vis mer

- Men det er mye tårer som er klippet bort, og det tror jeg er til fordel for oss, legger Vita spøkefullt til.

29-åringene var også et unikt par i konkurransen grunnet deres relasjon. Derfor tøyer de gjerne strikken litt ekstra for underholdningens skyld.

- Så var vi faktisk det eneste paret som kjente hverandre, så vår krangel blir på en måte ikke så alvorlig som da de andre parene krangler og diskuterer for de kjenner jo ikke hverandre. Vi blir to sånne klovner som krangler og diskuterer, sier Wanda, før Vita legger til:

- Noen må jo lage litt humor på «71» også, så vi tar den vi altså.

Kjente på press

Duoens deltagelse i «71 garder nord - team» er imidlertid ikke første gangen de setter fot i villmarken. Paret har nemlig tidligere vært med ingen ringere enn ekspedisjonseksperten Lars Monsen (58) på tur, noe de ser på som en helt annet opplevelse.

- Hovedforskjellen er først og fremst at det på en måte ikke er noen konkurranse, forteller Wanda.

- Nei, vi skulle være i mål innen 72 timer. Her konkurrerer du mot tre andre lag. Det er en tidsfrist. Du vet at du skal sanke poeng. Ja, det er flere faktorer da. Samtidig har man det presset om at vi vet at vi kan det, sier Vita om programmet.

Tvillingene følte på et press underveis i «71 grader nord - team», ettersom de hadde fått erfaring med både kart og kompass sammen med Monsen.

LES OGSÅ: Røper nytt karrierevalg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer