Tonje Frigstad:

- Mye som foregår bak lukkede dører

Røper detaljer bak kulissene.

Tonje Frigstad deler hvilket øyeblikk som fikk hun og Lasse Lom til å knekke sammen. Video: Jenny Emilie Aas Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den blide sørlandsjenta Tonje Frigstad (23) tok norske TV-seere med storm da hun fikk en andreplass i «Farmen». Selv om hun måtte ta til takke med den sure andreplassen, har karrieren skutt fart i etterkant av deltakelsen.

Nylig var hun også å se som programleder i «Good Luck Guys» sammen med Lasse Matberg, men hun har også rukket å delta i både «Forræder» og «Fangene på Fortet».

Selv om hun har fått komme på innsiden av begge sider av produksjonsprosessen, er hun likevel usikker på hva hun liker best.

FULLT DRAMA: Det ble dramatisk under TV-innspillingen «Good luck guys» da en av deltakerne ble bitt av en skorpion. Video: Klaus Fjellro / Amazon Prime. Reporter: Celina Morken. Klipp: Luna Lea. Vis mer

Mer jobb enn man skulle tro

- Åh, det er vanskelig å si hva jeg liker best. Det å være deltaker i et realityprogram er jo en helt unik opplevelse og man blir en del av gjengen. Det gjør man ikke som programleder - der er det mer jobb enn man skulle tro, men også det har gitt mersmak, forteller Frigstad til Se og Hør Reality Awards.

- Var arbeidsmengden noe som overrasket deg?

- Det var utrolig lærerikt og kult først og fremst, men det var absolutt mer jobb enn det man skulle tro. Jeg har jo nesten bare hatt erfaring som realitydeltaker, og da ser man programlederen i korte perioder. Det er mye som foregår bak lukkede dører, som pugging av manus og planlegging. Det er noe jeg absolutt kunne tenke meg å gjøre igjen.

KJÆRLIGHET I LUFTEN: Freestylekjører Birk Ruud møtte opp med influenser Tonje Frigstad på Idrettsgallaen 2023. Video: Klaus Fjellro. Reporter: Celina Morken Vis mer

Fant lykken med OL-vinner

Fjoråret ble et svært begivenhetsrikt år for Frigstad - både på jobb og privat. I januar kunne nemlig Frigstad og freestylekjører Birk Ruud (23) og bekrefte at de var i et forhold etter lang tid med spekulasjoner.

- Ja, jeg og Tonje er kjærester nå, finally. Vi har ikke datet så lenge, og det hadde vært lettere å si at vi bare er kjærester, istedenfor venner. Og nå kan vi endelig gjøre det, sa Ruud til Dagbladet.

Selv om Ruud trolig har en del reisedøgn i året, har Frigstad tidligere uttalt at hun ikke anser det som et problem, og at de begge er flinke til å få forholdet til å fungere til tross for travle hverdager.

- Veldig greit egentlig. Jeg har et veldig hektisk liv selv, og da får jeg tid til å fokusere på meg selv og så har vi tid til å savne hverandre, så blir det ekstra koselig å se hverandre.

LES OGSÅ: Latterliggjøres etter bryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer