REAGERER: - Det er trist at det skal være så mye surr og rot etterpå, det er jo tydelig at man har forskjellige oppfatninger av Calle nå tre måneder etter at innspilligen ble avsluttet - og det er det som har skapt alt surret, mener TV-frier Grete No Foto: Lasse Sandaker-Nielsen/TV 2
REAGERER: - Det er trist at det skal være så mye surr og rot etterpå, det er jo tydelig at man har forskjellige oppfatninger av Calle nå tre måneder etter at innspilligen ble avsluttet - og det er det som har skapt alt surret, mener TV-frier Grete No Foto: Lasse Sandaker-Nielsen/TV 2Vis mer

- Mye rart er blåst opp i media

Jakten-frier Grete Nordengen kjenner seg ikke igjen i dramaet...

SEHER.NO: Det meste er gjort i høstens "Jakten på kjærligheten". Mandag gjorde nemlig bøndene sine avgjørende valg, og nå gjenstår bare den avsluttende ferieturen for tre av dem. Den fjerde, Jan Erik Kjær, valgte som kjent å trekke seg ut av programmet før det siste valget.

Torsdag ga en av Carl Hilmar Breens friere, Sølvi J. Heggdal, sterkt uttrykk for avsky for all netthetsen hun har opplevd etter å ha tatt del i det populære TV 2-programmet. Etterpå fikk hun støtte av frieren som Calle til slutt valgte, Grete Nordengen. 

Det har vært en svært dramatisk "Jakten på kjærligheten"-sesong, som inkluderer både besvimelse, krangler, full splid blant frierne på gården til bonden Kristian Akervold - i tillegg til at den nevnte Heidal-bonden Jan Erik Kjær altså til slutt trakk seg.

Tidligere denne uka kunne også Her og Nå bringe nyheten om at Aina Kinn Larsen ble kysset av Calle Breen dagen før han valgte Grete...

Grete mener derimot at dramaet er mye mer hauset opp enn hva hun opplevde ved faktisk å være på gården.

- Jeg må si jeg reagerer på at det er blåst opp så mye rart i media. Selv har jeg så langt valgt å tie stille. Men jeg hadde det kjempefint under gårdsuka, hele uka forløp på en bra måte. Dessuten hadde vi frierne det bra sammen, forteller hun til Seher.no.


TV-frieren synes det derfor også blir dumt med en slik "ordkrig" i media.

- Det er trist at det skal være så mye surr og rot etterpå, det er jo tydelig at man har forskjellige oppfatninger av Calle nå tre måneder etter at innspilligen ble avsluttet - og det er det som har skapt alt surret, mener Grete, som ikke kjenner seg igjen i beskrivelsene.

- Alt av hva som nå kommer fram, har ikke jeg sett noe av i hvert fall.

Grete Nordengen synes med det at det er dumt at frierne skal uttale seg i negative ordelag om "alt og alle" - spesielt i forhold til "hennes egen TV-bonde", Calle.

- Jeg har ikke noe dritt å si om ham, jeg. Jeg vil ikke bli uvenner med noen heller, sier hun til Seher.no.

Jakten på kjærligheten" ser du på TV 2 mandager klokka 20.00.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det kom ikke som noen overraskelse