- Mye mer sexy enn videoen til Tone

NRK-profil velger Per Heimlys melkespreng foran Tone Damli Aaberge.

ROS OG KRITIKK: Heimly er aktuell med en utstilling der han viser bilder av kvinner med melkespreng. Samtidig lar Damli Aaberge klærne falle i musikkvideoen til sangen Look Back. Foto: Stella Pictures / YouTube
ROS OG KRITIKK: Heimly er aktuell med en utstilling der han viser bilder av kvinner med melkespreng. Samtidig lar Damli Aaberge klærne falle i musikkvideoen til sangen Look Back. Foto: Stella Pictures / YouTube Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se flere bilder fra Per Heimlys utstilling nederst i saken!

SEOGHØR.NO: I slutten av januar slapp Tone Damli Aaberge (23) musikkvideoen til sin nye singel, «Look Back». Videoen fikk utrolig mange reaksjoner på grunn av at stjernen lot klærne falle og viste seg tilsynelatende helt naken i et badekar.

«Mye lår, mye hår, men det føles godt å ikke være blyg», skrev Tone på sin egen blogg.

Denne uken er kunstner Per Heimly(40) aktuell med sin nye utstilling, der han viser fram bilder av en rekke kvinner med melkespreng.

Men selv om bildene er hakket drøyere enn videoen til Damli Aaberge, får Heimly støtte av NRK-profilen Helle Vaagland.

- Bildene hans er i hvert fall mye mer sexy enn videoen til Tone Damli Aaberge. Kanskje hun burde ansette ham neste gang hun skal lage video, sier Vaagland til Dagbladet.

Vaagland skapte selv oppstyr da hun la ut et bilde av seg selv i undertøyet på nettstedet Twitter, en parodi på Twitter-bilder av Demi Moore og Marianne Aulie. I bildet krøket hun seg sammen for å lage bilringer.

- Jeg synes Demi Moores bilde var verre. Og det er trist at mobbingen av Marianne Aulie med dette når nye høyer. Men jeg synes jo begrunnelsen for å legge ut bildet var komisk. Når var ble det å vise seg i undertøyet en logisk måte på å signalisere at man er selvstendig og sterk? Det bærer helt galt av sted. Signalene Madonna, Demi Moore og Marianne Aulie sender, er at damer som ikke har perfekte kropper og ikke er komfortable med sexy poseringer, er svake og uselvstendige. Det er noe riv ruskende galt med den måten å tenke på, sa Vaagland den gangen til Magasinet.

Heimly forklarer at han ikke ønsker å provosere med sin nyeste utstilling.

- Jeg synes ikke dette er vulgært. Jeg synes det er vakkert - med en bitter ettersmak. Og nei, jeg gjør ikke det jeg gjør for å provosere. Men det er bare fint hvis det vekker en reaksjon - gjerne både fysisk og psykisk, sier han til avisen.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Du er vakker naken

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer