- Mye kjipt kan skje på festene i motebransjen

Men selv hevder Claudia Schiffer at hun har vært veldig uskyldig.

INGEN PARTYJENTE: Mens Naomi Campbell har innrømmet at hun var kokainavhengig i fem år, sier Claudia Schiffer at hun ikke likte hverken røyk eller alkohol. Her er duoen sammen på jobb for Tommy Hilfiger. Foto: FameFlynet
INGEN PARTYJENTE: Mens Naomi Campbell har innrømmet at hun var kokainavhengig i fem år, sier Claudia Schiffer at hun ikke likte hverken røyk eller alkohol. Her er duoen sammen på jobb for Tommy Hilfiger. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den tyske supermodellen Claudia Schiffer (43) har siden 90-tallet vært en av verdens mest populære kvinnelige modeller.

Det er ingen hemmelighet at motebransjen kan være et tøft miljø for unge jenter, og det finnes mange fristelser på reisene og de glamorøse festene modellene deltar på.

Kate Moss (40) og Naomi Campbell (43) er blant noen av supermodellene som omfavnet rock 'n' roll livsstilen og elsket partylivet. Selv skal Schiffer ha valgt å holde seg unna dette.

- Jeg gikk egentlig aldri på festene. Jeg dro hjem i stedet etter showene. Det kan skje mye kjipt på festene i motebransjen, men det var jeg ikke klar over på den tiden. Jeg var så uskyldig og visste ikke at folk rundt meg brukte narkotika.

- Jeg ble aldri tilbudt noe selv, og jeg likte ikke smaken av sigaretter eller alkohol, forteller hun i et intervju med Marie Claire, ifølge Contactmusic.com.

Tidligere har Schiffer hatt en rekke høyprofilerte forhold til blant annet Bon Jovi, Richie Sambora, prins Albert, Peter Gabriel og David Copperfield.

I dag lever hun et rolig familieliv med ektemannen Matthew Vaughn og barna Caspar (10), Clementine (9) og Cosmina (3).

LES OGSÅ: 23 år skiller disse bildene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer