Hailey Bieber:

- Mye jobb for å få det til å funke

Modellen åpner seg om ekteskapet med Justin Bieber.

EKTEPAR: Justin og Hailey Bieber giftet seg i ung alder. Foto: PhotosByDutch / SplashNews/ NTB
EKTEPAR: Justin og Hailey Bieber giftet seg i ung alder. Foto: PhotosByDutch / SplashNews/ NTB Vis mer
Publisert

Etter et årelangt vennskap innledet Justin Bieber (28) og Hailey Baldwin (25) et romantisk, men kortvarig forhold i 2016.

Etter bare noen måneder ble det imidlertid slutt, og modellen uttalte kort tid etter bruddet at det var komplisert å være sammen med en verdensberømt stjerne.

I juni 2018 tok duoen, som tidligere denne måneden besøkte Norge, opp kontakten igjen, og denne gangen gikk det fort i svingene for dem. Bare en måned senere forlovet de seg, og i september samme året giftet de seg også i all hemmelighet i et rettslokale i New York.

KAFFE: Justin Bieber holder konsert i Trondheim 7. august, her går han ut fra Godt Brød. Vis mer

Bestevenner

Neste måned feirer ekteparet fire års bryllupsdag, og nå letter 25-åringen på sløret om både opp- og nedturer i forholdet.

- Han er fremdeles den personen jeg vil forte meg tilbake til. Hvis jeg må fly et sted for en jobb, så gleder jeg meg veldig til å komme hjem igjen og være sammen med ham. Og jeg føler det er på grunn av innsatsen vi begge har lagt ned i dette, forteller hun til Harper's Bazaar, ifølge E! News.

Og selv om kjendisdatteren innrømmer at et ekteskap ikke alltid er enkelt, så er duoen fast bestemt på å forsette å jobbe med forholdet.

- Han er bestevennen min, men det må fremdeles legges ned mye jobb for å få det til å funke. Og så vet jeg at til slutt, når barn kommer inn i bildet, så kommer det til å bli en helt annen måte å navigere alt på for å få det til å fortsette å fungere.

«I gode og onde dager»

Ekteparet har begge vært gjennom skremmende opplevelser når det gjelder egen helse. I mars opplevde Hailey slag-lignende symptomer som gjorde at legene fant en liten blodpropp i hjernen hennes.

Tre måneder senere ble det også kjent at Justin hadde blitt rammet av en sjelden sykdom.

- Jeg ville oppdatere dere på hva som har skjedd. Som dere sikkert kan se ut fra ansiktet mitt, har jeg dette syndromet kalt Ramsay Hunt syndrom. Det er fra et virus som angriper nerven i øret mitt og ansiktsnervene mine, fortalte han i juni til sine 240 millioner følgere.

SNAKKER TIL FANSEN: Justin Bieber forklarer til fansen hvorfor han må avlyse flere konserter. Vis mer

Popstjernen avslørte videre at han ikke kunne blunke på det ene øyet, ikke smile på den ene siden av ansiktet og at det ene neseboret ikke ville bevege seg.

- Så det er full lammelse på den ene siden av ansiktet mitt, delte han.

Til Harper's Bazaar sier Hailey at hun og ektemannen virkelig har fått kjenne på hvordan livet forandrer seg hele tiden.

- Dette er et perfekt eksempel på hvordan vi begge har gått gjennom veldig seriøse helseproblemer i løpet av de siste seks månedene. Man må finne ut hvordan man håndterer ting når slik dritt dukker opp. Det er en grunn til at de sier «i gode og onde dager». Det er helt sikkert, konstanterer hun, ifølge nettstedet.

LES OGSÅ: - Kan ikke tro at jeg snart skal føde

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer