Cassie Randolph og Colton Underwood:

- Mye å ta inn over seg

Cassie Randolph skal ha blitt svært overrasket da «Ungkaren»-eksen sto frem som homofil.

REAGERER: «Ungkaren»-profilen Colton Underwood sto frem som homofil denne uken. Foto: Matt Winkelmeyer / NTB
REAGERER: «Ungkaren»-profilen Colton Underwood sto frem som homofil denne uken. Foto: Matt Winkelmeyer / NTB Vis mer
Publisert

Denne uken satte Colton Underwood (29) fans og kjendispresse verden over på hodet da han sto frem som homofil i et intervju med «Good Morning America».

- Jeg har rømt fra meg selv i veldig lang tid. Jeg fant ut av dette tidligere i år og har prosessert det for meg selv, og neste steg i alt dette er å fortelle det til folk, fortalte Underwood i intervjuet, gjengitt av Page Six.

Den tidligere «Ungkaren» fortalte videre at han forsto at han var «annerledes» allerede da han var seks år gammel, og forklarte at han nå var lykkeligere og friskere enn han noensinne har vært.

Veien dit har ikke vært lett, og han fortalte at han var på et «mørkt og dårlig» sted i tiden før han innså at han var homofil.

ALDRI SKJEDD FØR: I programmet «Ungkarskvinnen» pleier det å gå en hel sesong før hovedpersonen velger seg en frier. Tidenes eldste «Ungkarskvinne», Clare Crawley, trengte bare to uker. Men er de fortsatt sammen? Video: ABC Vis mer

Også ekskjæresten Cassie Randolph (25) later til å være overrasket over 29-åringens innrømmelse.

Hun var nemlig den som kapret kjekkasens hjerte i «Ungkaren» for to år siden. I mai i fjor tok forholdet imidlertid slutt.

- Bearbeider det fortsatt

Ifølge en kilde overfor E! News har ikke eksparet hatt kontakt siden de gikk hver til sitt.

Kilden røper at nyheten kom helt ut av det blå for henne.

- Hun vet ikke hva hun skal mene om det på dette tidspunktet. Hun bearbeider det fortsatt, sier kilden til nettstedet, og forklarer videre:

- MYE Å TA INNOVER SEG: Colton Underwoods ekskjæreste, Cassie Randolph, later til å være overrasket over at Underwood sto frem som homofil denne uken. Her er eksparet avbildet ved en tidligere anledning. Foto: ENT / SplashNews.com / NTB
- MYE Å TA INNOVER SEG: Colton Underwoods ekskjæreste, Cassie Randolph, later til å være overrasket over at Underwood sto frem som homofil denne uken. Her er eksparet avbildet ved en tidligere anledning. Foto: ENT / SplashNews.com / NTB Vis mer

- Forholdet deres var veldig ekte for henne og de var begge forelsket i hverandre en gang i tiden. Det er mye å ta innover seg.

Tatt på senga

Realitystjernene fant som nevnt tonen på TV. Underwood likte Randolph så godt at han like så godt avsluttet programmet før det var planlagt slutt.

Da duoen først slo opp ble tiden etter nokså turbulent.

LYKKEN SMILER: Realityserien «Too Hot To Handle» ble fort en seersuksess på Netflix, og nå har en av de mest sentrale deltakerne store nyheter å komme med. Video: Netflix / Rød Løper Vis mer

I januar avslørte imidlertid 29-åringen grunnen til bruddet - som for mange kom som et sjokk.

Det var i sin nye bok, «The First Time: Finding Myself and Looking for Love on Reality TV», han åpnet seg, ifølge US Weekly.

Underwood ble i april i fjor smittet av coronaviruset, og tilbrakte ukene i isolasjon hjemme hos foreldrene til Randolph. Etter at han ble friskmeldt skal de begge ha gledet seg til å komme tilbake til hver sin leilighet.

«Før vi dro tok hun meg til side og fortalte meg at hun slet med alt i forholdet vårt, og visste ikke hva hun skulle gjøre.», skrev han i boken, ifølge magasinet.

Ifølge Underwood skal han ikke ha sett dette komme, til tross for at de hadde hatt noen få uenigheter her og der.

- IDIOTER: Jan Thomas ble opprørt - og skamfull - da han hørte historien om Edvin som ble slått ned på bussen, angivelig fordi han er homofil. Video: Dorholt / Langsem / Rydning Vis mer

«Jeg innså ikke hvor mye disse små tingene hadde påvirket henne. Det kjentes ut som tusen papirkutt. Øynene hennes var fulle av tårer mens hun forsøkte å forklare, og slet med å finne de riktige ordene og grunnene som ga mening. Men ingenting ga mening - i hvert fall ikke for meg».

Det tidligere paret skal likevel ha forsøkt å leve som et par i noen uker, før Randolph konkluderte med at ting ikke føltes noe annerledes.

Cassie Randolph var ifølge US Weekly klar over innholdet i boken og har gitt samtykke til det som står i den. Hun har derimot ikke kommentert boken ytterligere.

Anklaget for å kapitalisere

Selv om Randolph skal ha gitt samtykke til det som står skrevet om forholdet i boken, skal ikke dette ha vært en enkel prosess.

Sommeren i fjor langet hun nemlig ut mot eksen på Instagram, der hun blant annet anklaget ham for å kapitalisere på bruddet.

«Mandag kveld informerte du meg om at du ønsker å tjene penger på bruddet vårt ved å skrive et nytt kapittel, hvor du ønsker å fortelle om din opplevelse med covid-19 (da du bodde hos min familie til du ble frisk), og om bruddet vårt», skrev hun.

Randolph hevdet videre at Underwood ikke hadde spurt henne om tillatelse til dette, til tross for at store deler ville omhandle henne.

En representant for Underwood uttalte imidlertid til E! News at anklagene ikke stemte.

LES OGSÅ: - Visste det da jeg giftet meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer