GIKK NED 17 KILO: - Jeg kunne ikke jobbe normalt på tre måneder etter Robinson, sier Kristoffer Khartum. Det betydde en laber inntekt for 25-åringen, som driver eget snekker-firma. Her er han avbildet ved ilandstigning og exit fra Robinsonøya. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no/TV3
GIKK NED 17 KILO: - Jeg kunne ikke jobbe normalt på tre måneder etter Robinson, sier Kristoffer Khartum. Det betydde en laber inntekt for 25-åringen, som driver eget snekker-firma. Her er han avbildet ved ilandstigning og exit fra Robinsonøya. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no/TV3Vis mer

- Muskler og alt raste av meg

Utstemte Robinson-Kristoffer kunne ikke jobbe normalt på flere måneder etter det dramatiske vekt-tapet...

SEHER.NO: Til tross for at han satt med en ekstra stemme i øyrådet klarte ikke snekkeren Kristoffer Khartum (25) å bygge en sterk nok allianse til å å unngå hjemsendelse i søndagens utgave av "Robinson-ekspedisjonen".

Kristoffer innrømmer at utstemmingen kom som en overraskelse.

- Etter at jeg vant duellen mot Severin, som førte til at han ble sendt hjem og jeg fikk dobbeltstemme, følte jeg meg ganske trygg på at jeg skulle klare meg, sier han til Seher.no.

Han hevder han ikke er bitter på kameraten Christian Flotvik, til tross for at han brøt avtalen de to hadde om ikke å stemme på hverandre.

- Jeg tror alle stemte på meg, fordi de så på meg som en stor trussel, og jeg hadde vel kanskje gjort det samme hvis jeg var Christian. Vi er i hvert fall fortsatt gode venner, humrer Kristoffer.

Han hevder han synes ventingen mellom TV-opptakene og kampen mot sulten var en mye større utfordring enn det taktiske spillet.

Og det er kanskje ikke så rart. Under oppholdet på øya raste nemlig vekten hans ned fra 94 til 77 kilo!

Vekttapet fikk dramatiske følger for Kristoffer da han kom hjem til Norge.

- Jeg brukte lang tid på å komme til meg selv etter å ha gått ned 17 kilo. Muskler og alt raste jo av meg.

- Jeg kunne ikke jobbe normalt på tre måneder. Siden jeg driver for meg selv, ble det litt laber inntekt i den perioden, sier han til Seher.no.

Fortsatt ligger han ti kilo under matchvekta, men er tilbake i full jobb. Og han legger ikke skjul på at han ofte får mange morsomme kommentarer når han skal snekre hjemme hos "Robinson"-fans.

- Mange spør "hvordan kan du jobbe her, når du er nede på Robinson-øya", men de mener det nok ironisk. Jeg har kun fått positive tilbakemeldinger når jeg har møtt folk som har sett meg på TV, sier han til Seher.no.

Han legger ikke skjul på at "Robinson"-deltakelsen også har ført til mye oppmerksomhet fra det annet kjønn når han er ute på byen. Men Kristoffer hevder han ennå ikke har møtt den rette.

- Jeg har vært på noen dater etter "Robinson", men er fortsatt singel, he he. Drømmejenta mi må være søt og snill, men hittil har det ikke vært full klaff, sier han.Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: Robinson-Kathrine er sammen med OL-vinner